nyheder

200 kr. Gratis Spil til Danmark – Montenegro

Med Champions League Finalen veloverstået kigger bookmakerne nu imod den sidste landskampsrunde inden sommerferien, og til Danmarks venskabskamp imod Montenegro giver Betsafe et ekstra 200 kr. gratis spil på oddset.
 

Betsafe Gratis Spil til Danmark - Montenegro
© Betsafe

 

1000 kr. Betsafe Velkomstbonus

Betsafes freebet til Danmark – Montenegro tilbydes kun til spillere, som i forvejen har en Betsafe konto. I øjeblikket giver Betsafe en ekstra bonus på hele 1000 kr. når en ny spiller, der er over 18 år og med dansk bopæl, åbner en Betsafe-konto. Betsafes velkomstbonus er en 100 % bonus på første indskud.
 
Læs mere om Betsafe Velkomstbonus.
 

Betsafe 200 kr. bonus

For at gøre brug af Betsafes 200 kr. gratis spil på Danmark – Montenegro skal du først tilmelde dig kampagnen på Betsafes hjemmeside. Herefter skal du spille 200 kr. præcis på 1 X 2 markedet inden kampen går igang kl. 20.00 mandag den 8. Juni. Hvis du taber dit bet, så tilbagebetaler Betsafe dit indskud på 200 kr. i form af en odds bonus. Denne odds bonus skal gennemspilles 6 gange til odds 1.50 indenfor 60 dage før den kan udbetales.
 

Tre trin for at få 200 kr. gratis til oddset

  1. Tilmeld dig kampagnen online.
  2. Spil 200 kr. pre-match på 1 X 2.
  3. Taber dig valg, refunderer Betsafe dit indskud.

Venskabskampe kan være nogle uforudsigelige og til tider kedelige affærer, og det danske landshold er præget af afbud, så en odds bonus til kampen vil gøre det lidt mere spændende at følge de rød-hvide tropper. Få et overblik over samtlige odds bonusser fra Danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Bookmakernes Odds Bonus til CHL-Finalen
næste artikel
100 kr. Freebet til Danmark – Serbien