nyheder

Unibet tilbud: Få 200 kr. Risikofrit væddemål på Tottenham-Arsenal

Der er dømt absolut topopgør i den Engelske Premier League når Tottenham og Arsenal i morgen tørner sammen. Det er ligaens nummer 2 og 3 der denne eftermiddag mødes på grønsværen og meget er på spil efterhånden som ligaens afslutning nærmer sig. Hos Unibet kan du som ny kunde få et 200 kr. bet på kampen helt risikofrit!
 

Få 200 kr. Risikofrit væddemål på Tottenham - Arsenal 2016 hos Unibet

© Unibet

 
Når det vigtige topopgør i morgen eftermiddag klokken 13.45 fløjtes i gang på White Hart Lane vil fodboldfans over hele verden sidde klistret til skærmen – for der er i sandhed tale om en såkaldt ”6-points kamp” da vinderen af kampen vil komme meget tæt på Leicester og den eftertragtede førsteplads.
 
Som ny kunde hos den store bookmakere, Unibet kan du lige nu udover den flotte Unibet Velkomstbonus også få et risikofrit væddemål på 200 kr. til det højspændte opgør i Premier League hvis du spiller på en Tottenham sejr.
 

Sådan kan du spille risikofrit:

  1. Placer et væddemål på præcist 200 kr. på Tottenham som vinder af kampen.
  2. Hvis du vinder får du din gevinst ind på kontoen øjeblikketligt.
  3. Er heldet ikke med dig vil du modtage dine 200 kr. retur indenfor 2 hverdag– kvit og frit!
  4. Bemærk at du ikke kan kombinere væddemålet med andre kampagner – samt at det kun gælder for nye kunder hos Unibet.

 

Opret dig nu og få velkomstbonus

Hvis du ikke allerede er oprettet med en konto hos Unibet kan dette gøres i et snuptag. Du er som spiller rigtig godt stillet når du opretter dig hos denne bookmaker for udover et flot udvalg af odds kan du som ny kunde også modtage den store Unibet velkomstbonus på helt op til 1500 kr. når du laver din første indbetaling til kontoen. Dette er pt den absolut mest gavmilde velkomstbonus som findes på det danske bookmaker marked.

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud: Odds boost på FCM-FCK hos Unibet
næste artikel
Tilbud: Flotte forhøjede odds på Premier League og andre hos Betfair