nyheder

Oddset forkert? Hos 888Sport får du pengene tilbage!

Enhver der jævnligt placerer odds væddemål har med stor sandsynlighed prøvet følgende: Du har vejet for og imod dét odds du er ved at placere og har analyseret dig frem til det mest sandsynlige resultat. Da kampen går i gang går det HELT anderledes end du havde forventet. Faktisk ender det helt modsat! Hos bookmakeren 888Sport kan du få din indsats retur hvis det endelige resultat er det stik modsatte af hvad du havde spillet på.
 

pengene tilbage hos 888Sport.dk
© 888Sport

 
Ja, den er god nok. Hos bookmakeren 888Sport går de ikke i små sko – og de vil gerne gøre dét, at du har ramt helt forkert til en mindre ærgerlig oplevelse for dig. Hvis du for eksempel har spillet på 3-0 til hjemmeholdet og det ender med et smædeligt 0-3 nederlag, så refunderer 888Sport din indsats helt op til 250 kr!
 

Du kan deltage i kampagnen på følgende måde:

  1. Placer et pre-match single væddemål på en vilkårlig kamp i enten Champions League, Premier League eller La Liga.
  2. Er resultatet det modsatte af dit bet, så får du din indsats op til 250 kr. tilbage fra 888Sport.

 
Din indsats vil være retur på din konto maksimalt 72 timer efter, at det officielle resultat af den givne kamp er kendt.
 

Opret konto hos 888Sport og få bonus

Du skal have en konto hos 888Sport for, at få ovenstående flotte tilbud. Når du opretter dig hos bookmakeren kan du ovenikøbet modtage en fantastisk velkomstbonus. Alt du skal gøre er, at oprette dig og bruge din 888sport bonuskode som er BONUS1500 – herefter vil du i forbindelse med første indbetaling få helt op til 1500 kr. i bonus. Det kan med andre ord i den grad anbefales at oprette sig hos 888Sport. De har et kæmpe udvalg og rigtig gode tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud hos Betfair: Få et gratis væddemål på 350 kr. nu!
næste artikel
888Sport odds boost Aab-AGF - Alka Superliga