3 gode odds bonusser til Danmarks EM Kval

Vi har samlet 3 af de bedste odds bonusser fra de danske bookmakere, så du nemt kan gennemskue, hvordan du få en odds bonus Danmarks kampe i EM Kvalen. Så hvis du vil gøre din EM kval lidt mere spændende, og få pulsen helt i vejret til Danmarks kampe, så er her tre gode bud på en odds bonus.

Danmark lægger ud med et lidt uventet topopgør imod Albanien, der overraskende sejrede over Portugal. Tre dage senere tager vi imod Portugal, som vi efterhånden kender rimelig godt, og til hver kamp kan du benytte dig af en gratis odds bonus. Vi har samlet tre af de bedste odds bonusser fra de danske bookmakere og du får overblikket lige her:

NordicBet: Odds på Danmark og vind en iPhone 6

NordicBet er velkendt på det danske marked, og de udlodder den nye iPhone6 i en odds konkurrence til Danmarks EM Kval. Alt hvad du skal gøre er at satse præcis 50 kr. på et single spil på enten Albanien-Danmark eller Danmark-Portugal, og så får du et lod i konkurrencen om en iPhone 6. Læs mere om NordicBet odds bonus.

NordicBet EM-Kval odds bonus
© NordicBet odds bonus

 

Betfair: Få super odds 7.00 på Dansk sejr i EM kvalen

Spil på dansk sejr og så topper Betfair oddset op til 7.00. Hvis ikke Danmark vinder, så får du et freebet svarende til din indsats, dog max 100 kr. Hvis vi vinder så får du gevinsten svarende til det oprindelige odds + freebet tokens på det resterende beløb op til 7.00. Læs mere om Betfairs odds bonus.

Betfair odds bonus på Danmark
© Betfair odds bonus

 

Scandic Bookmakers: Tøffe tipper målfattigt Albanien-Danmark

Stig Tøfting og Scandic Bookmakers fortsætter parløbet med et gratis bet på Albanien-Danmark. Tøffes forudsigelse er at der scores under 2.5 mål i kampen, hvis det er tilfældet, så refunderer Scandic Bookmakers din indsats på op til 100 kr. Læs mere om Scandic Bookmakers odds bonus.

Tøffe tipper u.2.5 i Albanien-Danmark
© Scandic Bookmakers odds bonus

Du kan desuden finde listen over alle aktuelle odds bonusser og sammenligne dem her.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair odds bonus: få 7 x pengene igen på Dansk sejr i EM kvalen
næste artikel
Betfair åbner sportsbook med 2 lukrative odds bonusser