nyheder

3 x Odds Bonus til Sportingbets Super Sports Weekend

Weekenden banker på døren og et spændingsmættet sportsprogram venter de sportsglade odds fans. Bonus-betting.dk er også klar med en lille weekend gave til oddset – 3 odds bonusser fra Sportingbet. Weekenden byder på tennis i verdensklasse med Wozniacki i topform til WTA-finalerne, El Classico mellem Real Madrid og Barcelona lørdag og søndag venter Premier League-braget mellem Manchester United og Chelsea. Så hvorfor ikke benytte en odds bonus til weekendens sport – vi har samlet 3 fra Sportingbet.

Meld dig til hos Sportingbet og få 750 kr. i velkomstbonus

Hvis du ikke allerede er medlem af Sportingbet, så vil Sportingbets velkomstbonus lægge lige til højre benet. Ved tilmelding får du en 100 % odds bonus på dit første indskud, dog max 750 kr. Dit bonusbeløb skal herefter omsættes fem gange på minimum odds 1.70. Sportingbets 750 kr. odds bonus er til nye kunder, men hvorfor ikke benytte sig af tilbuddet, og sætte en mønt på Real Madrid-Barcelona eller Manchester United-Chelsea. Ingen udfald af disse topbrag giver ifølge Sportingbet under odds 2.00 – så der er frit valg på alle hylder.

Sportingbet fodbold bonus
© Sportingbet fodbold odds bonus

Odds på 5 fodboldkampe og få 25 % ekstra gevinst

De to lækkerbiskerne Real Madrid – Barcelona og Manchester United – Chelsea kan meget vel også være en del af en odds kupon på fem fodboldkampe fra de store ligaer. Sportingbet giver en 25 % odds bonus på en odds kupon med fem kampe. Du kan kombinere kampe fra La Liga, Premier League, Superligaen, Serie A, Æresdivisionen eller Ligue 1 – bare oddset er på 1.50 eller derover, indskuddet min. 50 kr. og bettet er på 1-X-2 markedet. Så lav din research og find 5 gode kampe, og så kan du score en ekstra gevinst med Sportingbets 25 % odds bonus.

Sportingbet tennis bonus
© Sportingbet tennis odds bonus

Odds forsikring på tennis triple

Sportingbets sidste odds bonus til weekenden er et freebet på tennis. Placer minimum tre væddemål på tennis på én kupon, og hvis én af kampene ikke går hjem, så får du din indsats retur som en odds bonus. Sportingbets tennis odds bonus skal spilles på single kampe til minimum odds 1.50, og med Wozniacki i superform til WTA-finalerne i Singapore, så er der rigeligt med bets at finde. WTA semifinalerne spilles lørdag og søndag spilles finalen.

Hvis ingen af disse tre odds bonusser virker lokkende på weekendens sportsprogram, så tjek bonus-betting.dk’s odds bonus sammenligning eller vores bonus-betting konfigurator, der med tre simple klik finder frem til præcis den odds bonus du ønsker.

Om forfatteren

forrige artikel
25 % odds bonus på 5 fodboldkampe i weekenden
næste artikel
NordicBet: 3 x odds bonus til weekendens fodbold