nyheder

Tilbud hos Betfair: Få et gratis væddemål på 350 kr. nu!

Betfair er en af de absolut mest populære bookmakere på det danske marked – og det er der såmænd ikke noget at sige til. Med et stort udvalg af events og sportsgrene at placere odds på, så er der noget for enhver smag hos bookmakeren Betfair. Som ny spiller har du yderligere en fantastisk mulighed for helt risikofrit at spille 350 kr. Du kan dermed ikke tabe hos Betfair!
 

Spil 350 kr risikofrit hos Betfair.dk

© Betfair

Betfairs spillebørs, eller Betfair Exchange, som den kaldes på engelsk, er en helt unik type sportsvæddemål, hvor du som spiller ikke er “oppe imod” Betfair – men derimod andre spillere. Dette system betyder, at du virkelig kan få nogle høje odds hos denne bookmaker.
 
Med deres flotte tilbud til nye kunder kan du som nævnt ovenfor helt risikofrit placere et væddemål på 350 kr. Hvis du vinder på væddemålet vil du naturligvis modtage din gevinst med det samme – men ikke nok med det. Betfair er så gavmilde at de, hvis du taber refunderer dine 350 kr. til din spillekonto i form af et freebet.
 

Sådan får du dit risikofrie bet på 350 kr.

  1. Opret en konto hos Betfair med bonuskoden FEO218!
  2. Placer et vilkårligt singlespil på Spillebørsen!
  3. Vinder du modtager du gevinsten – taber du får du pengene igen af Betfair!

 
Det er et simpelt og godt tilbud!
 

Opret konto hos Betfair og modtag bonus!

Når du opretter dig som ny kunde hos denne bookmaker får du ikke ”kun” ovenstående flotte tilbud! Du tilbydes også en gavmild Betfair velkomstbonus på op til 1000 kr. når du foretager din allerførste indbetaling. Derfor er der al mulig grund til, at klikke nedenfor og lære mere om Betfair!

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud hos Bet365: Risikofrit live odds på Manchester Vs Liverpool
næste artikel
Oddset forkert? Hos 888Sport får du pengene tilbage!