5 x Odds Bonus til FCM – Napoli

Der venter et uventet top opgør i Europa League Gruppe D torsdag aften når de danske mestre FC Midtjylland får besøg af italienske Napoli. Det er selvfølgelig ikke gået bookmakerne uventet hen, og vi har her fundet fem oplaget odds bonusser til FCM – Napoli.
 
Hvis du er kunde hos en af de fem nedenstående bookmakere, så er det blot at klikke dig ind på din konto og gøre brug af odds bonussen. Hvis du endnu ikke har en konto, så kan du også gøre brug en af bookmakernes velkomstbonusser.
 

NordicBet: Spil 100 kr. – få 100 kr.

I denne uges NordicBet bonus kan du få et gratis væddemål til søndagens topkamp i Premier League mellem Manchester United og Manchester City. Spil for 100 kr. på FCM – Napoli og så får du automatisk et 100 kr. freebet til Man U – Man C. Læs mere om bonussen hos bookmakeren eller sign-up med en 1000 kr. NordicBet velkomstbonus.
 

Betfair sign-up bonus til FCM - Napoli
© Betfair

 

Betfair: Odds 10.00 på FCM + 1000 kr. freebets

Betfairs odds bonus til FCM – Napoli er rent faktisk en velkomstbonus og kun til spillere, som åbner deres første betting konto hos bookmakeren. Men hvis du gør det, så kan du også få hele odds 10.00 på en FC Midjylland sejr + 1000 kr. i Freebets. Læs mere og sign-up med Betfair bonuskoden: ZSKCAA
 

Tipico: Vind 100 kr. i Facebook quiz

Hvis du er Tipico kunde og ven med bookmakeren på Facebook, så kan du deltage i deres quiz. Alt hvad du skal gøre er at ’Synes godt om’ deres opslag og gætte den korrekte score i FC Midtjylland – Napoli. Tipico trækker lod om de rigtige svar og gevinsten sættes ind på ens Tipico konto. Har du stadig ikke en konto kan du få 1000 kr. ved konto oprettelse hos Tipico.
 

Betsafe Odds Bonus til FCM - Napoli © Betsafe

 

Betsafe: 200 kr. Freebet på FCM – Napoli

Hos bookmakeren Betsafe kan du, hvis du spiller 1 X 2 inden kampstart, få op til 200 kr. retur, hvis dit væddemål fejler. Hvis du endnu ikke har en konto, så åben en her og få 1000 kr. i Betsafe bonus.
 

Oddset bonus til FCM - Napoli © Danske Spil

 

Danske Spil: 100 kr. freebet live

Sæt et bet for 100 kr. på FCM – Napoli inden kampstart og få et gratis bet for 100 kr. som du skal placere live på oddset. Læs mere om bonussen op Oddsets hjemmeside, og hvis du er ny kunde, så åben en Danske Spil konto og få 500 kr. i odds bonus.
 
Husk at de fleste af disse odds bonusser har visse omsætningskrav – læs mere om disse hos den enkelte bookmaker. Og endelig så er der kampstart kl. 20.45 og FCM – Napoli vises på Canal 9.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport CHL & EL Kombi-bet Bonus
næste artikel
Få odds 5.00 på Manchester United eller City sejr