nyheder

888Sport: Få dine penge tilbage ved sen scoring!

Som ivrig sports odds spiller findes der ikke noget der er ret meget værre end at tabe på et odds væddemål fordi det forkerte hold scorer i noget nær allersidste øjeblik. Man sidder der og er så glad for, at væddemålet går hjem og man scorer en god gevinst – men så pludselig scores et mål og væddemålet er tabt. Hos 888Sport behøver dette ikke længere at være et problem – du tilbydes nemlig pengene retur hvis der scores fra det 88. minut i en kamp som du har spillet på!
 
Du kan læse meget mere om kampagnen og spille med det samme ved, at klikke på billedet nedenfor:
 

faa pengene tilbage hos 888sport ved scoring efter 88. minut
© 888sport

 
Hos 888Sport går de hver eneste dag til yderligheder for at sikre, at de har de bedste og mest spændende tilbud og bonusser til deres mange danske kunder. Dette tilbud, deres såkaldt 888Sport 88. minut special gælder hver eneste dag – året rundt og du kan dermed reelt ikke tabe, når du tager del i denne kampagne. Du kan læse meget mere om 888Sport og deres tilbud i vores store omtale af den gavmilde 888Sport odds velkomstbonus.
 

Sådan får du din 88. minut forsikring hos 888Sport

  1. Placer ét væddemål af minimum 50 kr. på vinder eller korrekt slutresultat af en kamp i en af disse ligaer: Premier League, La Liga eller Champions League.
  2. Scores der fra det 88. minut og indtil kampen er færdig – og resulterer dette i, at dit væddemål ikke vil vinde, ja så refunderer 888Sport din indsats i form af en bonus på op til 250 kr.

 
Du bedes venligst være opmærksom på, at du højest kan få 250 kr. refunderet pr kamp – men derudover er det helt og holdent op til dig hvor mange gange du ønsker at deltage i denne kampagne.
 

Opret dig nu og få bonus hos 888Sport

Som ny kunde hos 888Sport kan du få din egen velkomstbonus på helt op til 1500 kr. når du første gang foretager en indbetaling til din konto. Du kan læse meget mere om 888Sport og de muligheder du har hos denne kvalitetsbookmaker og de andre danske bookmakere i vores store odds bonus sammenligning.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud hos BETFAIR: Få odds 7,00 på The New Firm
næste artikel
Tilbud hos 888Sport: Odds boost på Champions League