nyheder

Betfair tilbud: UFC 229 – Khabib vs McGregor

Så er vi tilbage med UFC og nok årets største kamp. I natten fra lørdag til søndag tørner to af de helt store UFC-stjerner sammen. Du kan se fighten mellem Khabib og McGregor live på ViaPlay. Optakten til kampen starter allerede lørdag fra kl. 21:00 og du kan følge med i hele event fra T-Mobile Arena i Las Vegas. Som en del af UFC 229 er det fight mellem legendariske Conor McGregor og den regerende letvægts champion Khabib Nurmagomedov fra Rusland. Det er McGregors store comeback på UFC-scenen. Du kan være med! Hvad venter du på?
 


© Betfair

 

Er du klar årets UFC fight?

Selvom du ikke kender meget til UFC og MMA har nok de fleste hørt fra Conor McGregor. Den irske superstjerne vender tilbage på den helt store scene og prøver alt for at få sine trofæer tilbage. Efter at McGregor har stillet op til sin sidste fight i november 2016, vender han nu tilbage efter en rimelig pause. Vi glæder os til kampen og ser frem til hvem der vinder. Hvis du ønsker at øge spændingen til den fight har betfair lanceret en dejlig odds bonus. Vi vil se nærmere på denne betting bonus lidt længere nede i teksten.
 

 

Betfair giver forhøjede odds!

Det er ikke kun sportsverden er har lagt fokus på denne fight. I anledning af kommende UFC fight har du hos betfair mulighed for at score kassen med et lækkert tilbud der gælder alle nye kunder. Spil med forhøjede odds på Khabib og McGregor. Betfair giver dig mulighed for at gavne af ekstra høje odds til begge aktører. Tror du på Khabib kan du få odds på 9.0 og satser du på McGregor som ny champions kan du endda score odds på hele 14.0! Som ny kunde har du dermed en utrolig god chance for at få ekstra penge med hjem efter denne UFC weekend. Du kan vælge mellem odds 9.0 på Khabib eller odds 14.0 på McGregor! Hvad venter du på?
 

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ54 og spil på en sejr til enten Khabib eller McGregor
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 
Husk at tilbuddet kun gælder nye kunder! Er du allerede oprette som bruger hos betfair kan du ikke deltage i denne kampagne! Hvis du er i tvivl om du kan deltage i kampagnen husk følgende:
 

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig Betfair med promokoden ZSAJ54.
  • Din konto skal registreres i Danmark.
  • Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver.
  • Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder vi os retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto.

 

Er du på jagt efter velkomstbonus?

Som nævnt gælder tilbuddet kun nye kunder. Dette har som følge at du skal overveje om du hellere ønsker de forhøjede odds eller om du lægger fokus på betfair velkomstbonus! Begge tilbud kan ikke kombineres men er trods alt meget seværdig. Det er op til dig hvad du syntes bedst om! Hvis du har besluttet at tage brug af velkomstbonussen venter der en Betfair-bonus på op til 1000 DKK på den første registrering. En god start på din betting oplevelse hos betfair. Du mister dermed dog mulighed for de forhøjede odds men har andre mulighed i form af denne seværdige velkomstbonus! Hvis du vælger at oprette dig gennem vores hjemmeside har du chancen for at tjene op til 1000 DKK som bonus! Hvad venter du på?
 

.

forrige artikel
888sport.dk: Vind dobbelt - Europa ekstra!
næste artikel
888sport: Super odds på Liverpool vs. ManCity