nyheder

888sport.dk: Vind dobbelt – Europa ekstra!

Champions League og Europa League er gået i gang og vi er fået glæde af de første kampe. Både de store klubber som f.eks. Real Madrid og Manchester City er gået i gang men også nogle af de forholdsvis mindre klubber er startet i deres Europa eventyr. Dette er ikke mindst grunden til at vi elsker de europæiske klub tuneringen. Små mod de store og en del af europæiske top klubber møder op for at kåre kongen af Europa!
 
Hos bookmakeren 888sport har man samme følelser. Bookmakeren går op i Champions og Europa League og har lanceret seværdig tilbud til alle dem der giver tjene ekstra på deres væddemål. 888sport giver 100 % profitboost til europæisk live-spil på hver kampdag, når du spiller en kombination i gruppespillet i Champions og Europa League.
 

888sport Europa bonus
© 888sport

 

Er du klar til Europa?

En fantastik odds bonus venter dig hos 888sport. Få en 100 % profitboost-kupon, når du har spillet en trippel (kombination med mindst tre udfald) eller højere på kampe i Champions League eller Europa League på kampdagen. Tilbuddet gælder i hele gruppespillet og har dermed frihed til at vælge selv hvornår du gider at spille. Profitboost-kuponerne gælder i 24 timer for livespil op til 50 kr. på Champions League og Europa League. Mindste odds på kombinations-væddemålet skal være 2.0.
 

Få dit profitboost fra 888sport!
 

  • På kampdagen: Spil fra 200 kr. på en trippel eller højere i Champions og/eller Europa League.
  • Få straks: 1 profitboost-kupon så du kan vinde DOBBELT på et livespil på en af gruppekampene.

 

Brug koden og få stor velkomstbonus!

Nævnte tilbud gælder både nye og eksisterede kunder. Overvejer du ny bookmaker eller har du lyst til at prøve din viden hos 888sport.dk giver det god menig at se nærmere på dette tilbud. Hvis du opretter dig som bruger hos 888sport har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK! Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.
 

forrige artikel
Unibet.dk: Ekstra gevinster på kombinationsspil!
næste artikel
Betfair tilbud: UFC 229 - Khabib vs McGregor