nyheder

Odds 4.00 på Man U sejr over FCM

De danske mestre skyder hul på forårssæsonen med en topkamp imod Manchester United. Til Europa League kampen mellem FC Midtjylland og Man United tilbyder bookmakeren 888sport et forhøjet odds samt 1500 kr. i velkomstbonus. Åben en konto på fem min. og spil med her.
 

Odds 4,0 hvis Manchester vinder over FC Midtjylland
© 888Sport

 
Luis van Gaal og Manchester United er skidt kørende i den engelske Premier League og der tales allerede om at en sejr i Europa League er den bedste vej til at sikre sig en plads i europæisk fodbold til næste sæson. Første forhindring på den vej er Ulvene fra FC Midtjylland, som får en svær opgave torsdag aften når de Røde Djævle kommer på besøg fra Manchester.
 
Hvis du har planer om at gøre kampen lidt ekstra spændende og sætte et online væddemål, så tilbyder 888sport en yderst gavmild odds bonus til nye kunder.
 

Få odds 4.00 på Man U, og odds 11.00 på FCM

Hvad end du tror på miraklet i MCH Arena eller en sikker sejr til favoritterne fra Manchester United, så er der enormt gode odds at hente hos bookmakeren 888sport. Til nye kunder booster de nemlig oddset til FC Midtjylland – Manchester United, så du kan få henholdsvis odds 11.00 & 4.00 ved 1- og 2-tallet.
 
For at få fingrene i denne odds bonus fra 888sport skal du være ny kunde, indsætte penge på din konto og sætte dit første væddemål på vinderen af FCM – Man U. Det høje odds gælder for en indsats på mellem 10 kr. og 100 kr. hvilket vil sige at du kan vinde 1100 kr. ved odds på FCM som vinder.
 

1500 kr. velkomstbonus oveni

Udover 888sports odds boost, så kan nye kunder også få 1500 kr. i velkomstbonus på deres første indbetaling til deres 888sport konto. For at benytte denne bonus skal du ligeledes være 18 år eller mere, have bopæl i Danmark og åbne din første konto hos bookmakeren. Med både en 1500 kr. startbonus og forhøjet odds kan du altså gå hjem med en startkapital på alt imellem 1900 kr. og 2600 kr. hvis du altså rammer rigtigt med dit bet på FC Midtjylland – Manchester United.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet365: Live betting tilbud til Roma – Real Madrid
næste artikel
100 kr. Risikofrit væddemål på Europa League hos Tipico