nyheder

Forhøjet odds hos 888sport.dk – Atlético vs Real

Finaledrømmen er næsten væk for Atlético, efter at have måtte bøje sig naboerne fra Real Madrid efter et 3:0 nederlag i første opgør. Det vil under al omstændighed kræve en historisk præstation af Diego Simones mandskab, hvis de skal vende billedet.

 
Hjemmeholdet varmede op til kampen med en smal 1-0-sejr over Eibar i den spanske La Liga, og dermed skal holdet finde nogle helt andre offensive kræfter frem i den kommende kamp, hvis de skal have en lille chance. Men er dette nok for at skab mirakel mod den spanske kongeklub? Real Madrid har været det bedste hold i Champions League set over de seneste par sæsoner, og Zinedine Zidanes hold kan godt begynde at forberede sig på endnu en finale i verdens vigtigste klubfodbold turnering.

 

888sport super odds Atletico vs Real
© 888sport

 
Real Madrid sparede en del spillere i weekendens ligakamp mod Granada – blandt fik den tredoble målscorer Cristiano Ronaldo en pause. Dermed er holdet, der kunne vinde i La Liga med 4:0, helt frisk og klar til at kæmpe for at komme videre til den store finale i Cardiff.

 
Hos 888sport vil du i denne kamps anledning få et seværdig tilbud som gælder for alle nye kunder og som endda kan kombineres med den allerede før i tiden nævnte 888sport startbonus. Bookmakeren, 888sport, giver dig i anledningen mellem Atlético Madrid og Real Madrid i Champions League semifinalen bonus på dine odds.

 

888sport bonus på dit første bet

Tilbuddet om forhøjede odds giver dig chancen for at din gevinst bliver boostet med en ekstra gevinst på dit konto. Tilmed dig som ny bruger på hjemmesiden, så snart du valgt den nævnte kamp vi du kunne se proftiboost-kuponen på din almindelige spillekupon.

 
For at bruge den, skal du vælge nævnte kamp på din spillekupon, klik dernæst på ”Bonus” og se listen over profitboost-kuponer til rådighed. Vælg derefter den kupon, du vil bruge og angiv værdien af din indsats (mindst 10 DKK). Det er meget enkelt og enhver ny spiller burde tage chancen. Der er ingen ulemper og du kan score rigtig store penge. Tilbuddet gælder for alle nye brugere på 888sport.dk med en indsats på højest 100 DKK.

 

 
Spiller du f.eks. på en sejr til hjemmeholdet, Atlético, vil du ifølge af de forhøjede odds modtage en gevinst på 800 DKK fremfor de 267 DKK som du ville få med en indsats på 100 DKK. Modsat giver 888sport dig en ekstra gevinst ifølge de forhøjede odds på 432 DKK hvis Real Madrid vinder. (før 248 DKK gevinst med en indsats på 100 DKK nu 700 DKK.

 

Få op til 100% som startbonus

888sport giver dig et kæmpe udvalg af sportsgrene og endnu større udvalg af odds. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et fantastisk marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af start bonus på hele 100% på dit første indskud. Denne bookmaker bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte tilbud om forhøjede odds. Scor maks kasse med de kommende kampe i Champions League og gå ikke glip af 888sport startbonus på op til hele 2000 DKK.

 

forrige artikel
Bwin velkomstbonus med nye vilkår
næste artikel
Betfair tilbud: Hvem når Europa League finalen?