nyheder

Intet mindre end Manchester United vs. FC Liverpool!

Weekenden står næsten klar og det betyder at vi ser på nogle af de kommende odds bonus tilbud der venter. Fokus i denne omgang har kampen mellem Manchester United og FC Liverpool fra den engelske Premier League. To ærkerivaler møder op mod hinanden og vi kan glæde os til en utrolig god omgang bold. Bookmakeren 888sport har valgt at giver super odds til denne topkamp og du kan som ny spiller gavne af både velkomstbonus og forhøjede odds til denne kamp. Kampen spilles søndag kl. 15.05 (dansk tid) på Old Trafford i Manchester. Se med og få glade af denne utrolig gode bonus. Vi vil i denne artikel se nærmere på hvad tilbuddet går ud på og hvad du skal lave for at opnå din bonus.
 

888sport bonus Untied vs. Liverpool
© 888sport

 

Traditions duell med bonus

Liverpool og Manchester United har i utallige år været ærkerivalerne og kæmpet om at være den absolut største og mest vindende klub i England. I løbet af det seneste årti har Manchester City udviklet sig til at være en magtfaktor i engelsk fodbold, men selvom Manchester-klubberne kæmper om fanskaren og hæderen i byen, overgår City-United-rivaliseringen ikke Uniteds rivalisering med Liverpool. Nu på søndag er det så at Jürgen Klopps mandskab rejser til Manchester for at kæmpe om point mod United. United som under ugen vandt i FA Cuppen mod Chelsea er måske lidt mere positiv end Liverpool der måtte nøjes med et uafgjort mod Bayern i UEFA Champions League under ugen. Hvad mon kan vi forvente af denne kamp?
 

Spil på Manchester United vs. FC Liverpool!

 

Ekstra gevinst med 888sport

Dagens 888sport tilbud giver alle nye kunder mulighed for at kombinere forhøjede odds med en utrolig god velkomstbonus! Det vil sige du kan vinde dobbelt i denne omgang. Hvis du opretter dig som ny kunde modtager du en 100% bonus på op til 1000 DKK og kan derudover gavne af Super Odds til denne kamp. Spil for 50 DKK og få 850 DKK hvis United vinder! Samme gælder for Liverpool dog men en lidt mindre gevinst på ”kun” 600 DKK. Tilbuddet er utrolig godt og vi anbefaler varmt. Spil på Manchester United vs. Liverpool med betting bonus hos 888sport.dk!
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil 50 DKK på kampen mellem Manchester United og FC Liverpool som dit første væddemål
  • Få ekstra høj gevinst hvis dit hold vinder!

 

Velkomstbonus på op til 1000 DKK

Dagens tilbud giver dig mulighed for at score forhøjede odds på denne top kamp og derudover en velkomstbonus på op til 1000 DKK! Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at modtage super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Vi er enige om at dette tilbud virkelig er noget helt specielt – få to tilbud i en. Opret dig hos 888sport og få ekstra glæde af denne topkamp. Spil med din 888sport bonus og nyd din ekstra gevinst på kampen mellem Manchester United og FC Liverpool! Hvad venter du på?
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Hvem vinder på tirsdag? Liverpool vs. Bayern!
næste artikel
Betfair.dk: Spil på Tottenham vs. Arsenal lørdag formiddag!