nyheder

888sport: Odds bonus til Håndbold VM 2015

Bookmakeren 888sport er stadig en relativ ny bookmaker i Danmark og ikke så kendt blandt sports og betting fans. Det vil de dog gøre om på ved at udbyde en odds bonus til kvindernes VM i håndbold. Få en betting bonus til håndbold, og tjen lidt ekstra på slutrunden i Danmark.
 

888sport VM Håndbold Bonus
© 888sport

 
December er lig med juletid – og kvindehåndbold. De danske kvinder har i mange år været med i den absolutte top i hånboldverden, og vi sportsfans er efterhånden blevet vant til at følge EM og VM her i juletiden. Til denne jul gør bookmakeren 888sport det dog en anelse mere interessante ved at give en gratis betting bonus ved odds på håndbold VM 2015.
 

Få 1000 kr. i velkomstbonus

888sports bonus til håndbold VM i Danmark kræver først og fremmest at du har en 888sport konto. Hvis du er 18 år eller derover, ejer et NemID og har bopæl i Danmark så kan du åbne en konto. Til nye spillere, som åbner en konto i dag, giver 888sport desuden 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Odds på Håndbold VM og tjen automatisk penge

For at få fingrene i 888sports bonus til håndbold VM skal du først og fremmest tilmelde dig kampagnen online. Herefter kan du få en odds bonus for hver 100 kr. du spiller på odds 1.80 eller mere til VM i håndbold for kvinder.
 
Her er hvor meget du skal spille, og hvor meget du kan få i odds bonus:

  • Odds for 100 kr. – Få 20 kr. i odds bonus
  • Odds for 250 kr. – Få 50 kr. i odds bonus
  • Odds for 500 kr. – Få 100 kr. i odds bonus

Der er en maksimal bonus på 100 kr. per person per dag, og du skal omsætte en eventuel odds bonus 6 x til odds 1.50 før den kan komme til udbetaling. Du kan både spille pre-match, live, kombinationsbets og sinlger.
 
Hvis du er på jagt efter en større odds bonus, så tjek oversigten over danske bookmakere og deres odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
Live odds tilbud: Wolfsburg – Man U.
næste artikel
Odds 6.00 på FCM - Club Brugge