nyheder

888Sport tilbud: Odds boost op til 14,00 på danske holds EL kval 2016 kampe!

En af vores absolutte yndlings-bookmakere, nemlig 888Sport holder i allerhøjeste grad fanen højt når de i forbindelse med de tre danske klubbers deltagelse i torsdagens Europa League 2016 kvalifikation tilbyder et virkelig stærkt odds boost til alle nyoprettede kunder! Vi giver dig alle detaljerne og hjælper dig til, hvordan du får dit 888Sport odds boost lige her!
 

faa op til oods 14,00 paa danske hold i el kval 2016 hos 888sport © 888Sport

 
Det er ikke så almindeligt forekommende, at alle de danske hold kan gå ind til deres returopgør som vindere af det første opgør. Derfor er håbet da også lysegrønt og vi har en tro på, at denne sæson kan blive en af de større for dansk fodbold på den europæiske fodbold-scene. Hos 888Sport tilbyder de lige nu et stærkt odds boost hvis du placerer dit første væddemål på, at et af de danske hold vinder deres opgør i morgendagens topspændende Europa League kvalifikations-kampe. Se alle tilbud fra de danske odds udbydere i vores store odds bonus sammenligning.
 
Hvis du opretter en ny konto hos 888Sport giver de følgende odds boost: En sejr til SønderjyskE mod Strømgodset giver vilde odds 14,00. En sejr til Brøndby i deres returopgør mod Hibernian giver odds 5,00 mens en sejr til FC Midtjylland på udebane mod Vaduz giver vilde odds 8,00. Uanset hvad du vælger kan du altså score rigtig store gevinster her!
 

Sådan får du 888Sport odds boost:

  1. Opret din konto hos 888Sport ved at klikke på billedet her i artiklen.
  2. Placer herefter dit første odds væddemål på vinderen af en af de tre spændende kampe med dansk klub-deltagelse.
  3. Vind stort! 888Sport booster dit odds helt op til de ovenfor nævnte!

 

Opret din 888Sport konto – og få yderligere bonus!

888Sport, en af de nye, frække spillere på det danske odds bookmaker marked har i løbet af ganske kort tid formået at etablere sig som en seriøs udfordrer til de ”gamle” bookmakere. Et stort og flot udvalg af forskellige odds og en utraditionel brugerflade som fungerer utrolig godt er bare et par af årsagerne til, at 888Sport i den grad har vundet popularitet siden de ved årsskiftet lancerede deres Sportsbook i Danmark.
 
Alle nye kunder kan desuden i forbindelse med deres første indbetaling på kontoen modtage deres egen 888Sport odds velkomstbonus som er på op til 1200 kr.
 
Herfra ønsker vi dig al held og lykke med dine væddemål hos 888Sport!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Scor 3000 kr. i bonus hos Betfair og vind stort på EL kval 2016
næste artikel
Betfair giver odds 5,00 på FCK sejr mod Esbjerg!