nyheder

888Sport: Få odds 14,00 på EM knock out kampen mellem Kroatien – Portugal

Lørdag den 25. juni 2016 står de første af 1/8-finalerne ved EM i fodbold 2016, der som bekendt finder sted i Frankrig i disse uger. I den sene kamp, som spilles klokken 21.00 på Stade Bolalert-Delelis i Lens mødes Kroatien og Portugal. Kroatien har overrasket positivt i løbet af turneringen og de kan således også regnes som værende favoritter mod Christiano Ronaldo og co. Hos 888Sport tilbydes alle nye kunder lige nu vildt forhøjede odds på vinderspil på netop kampen mellem disse to mandskaber – læs meget mere herunder og få dit odds boost her og nu!
 

faa odds boost hos 888Sport paa EM 2016 ottendedelsfinalen mellem kroatien og portugal © 888Sport

 
Når de to mandskaber i deres indbyrdes opgør skal afgøre hvem der kvalificerer sig videre til 1/4-finalerne ved EM 2016 bliver det uden tvivl et intenst opgør hvor der vil blive kæmpet hårdt i enhver duel kampen igennem. Som nævnt må Kroatien betegnes som favoritter i opgøret. Derfor er det et helt fantastisk tilbud som odds bookmakeren 888Sport har lanceret til alle der opretter en ny konto – du kan nemlig få helt vilde odds 8,00 hvis du spiller på, at Kroatien tager sejren. Et spil på Portugal som vinder udløser odds 12,00 – så uanset hvem du tror ender med, at trække sig sejrrigt ud af opgøret er der virkelig potentiale for, at vinde stort som ny 888Sport kunde. Du kan blive meget klogere på hvilke tilbud 888Sport og de øvrige odds bookmakere tilbyder ved at læse vores store odds bonus sammenligning!
 

Få dit 888Sport odds boost på følgende måde:

  1. Opret din konto ved at klikke på billedet ovenfor
  2. Spil herefter på dit valg af vinder i opgøret mellem Kroatien og Portugal.
  3. Hvis dit bet går hjem indenfor ordinær spilletid (90 minutter) vil 888Sport booste dit odds til de ovenfor nævnte!

 

Opret dig i dag og bliv belønnet yderligere

888Sport er din garant for et enormt stort udvalg af forskellige odds – og deres systemer fungerer virkelig godt – så der er her tale om en odds bookmaker som virkelig kan bide skeer med de store spillere på markedet. Ikke mindst fordi du som ny kunde kan modtaget den flotte 888Sport odds velkomstbonus som er på helt op til 1200 kr. Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine odds væddemål hos 888Sport.
 
Var det odds bonus på EM 2016 du ledte efter?
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport giver odds 14,00 på sejr til Island ved EM 2016 i aften!
næste artikel
BETFAIR TILBUD: Dobbelt op på EM målscorer odds !