nyheder

888sport.dk : Den russiske mission! Spil på VM 2018!

Gaver hver eneste dag under hele vm slutrunden i Rusland. Lyder dette ikke utrolig godt? Hos 888sport.dk har du mulighed for at deltage i den russiske mission og få præmierer og bonusser. Få din 888sport bonus blot for at fuldføre dagens mission. Spil på vm-fodbold, saml point og vind præmier når du åbner Babushka-dukkerne. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder og gælder frem til den 15.07. Vi ser nærmer på denne betting bonus i tekstens forløb. Spil på fodbold vm 2018 hos 888sport og deltag i den russiske misson for at optjene gaver og freebets indtil finalen. Hvad venter du på?

888sport VM 2018 bonus den russiske misson
© 888sport

Gaver hver dag!

Spil hos 888sport.dk og få glæde af den russiske mission. Optjener bonusser, freebets og andre gaver ved blot at opfylde dagens mission. Ønsker du oprette dig som ny bruger og hvis du ikke tidligere har indbetalt på 888sport får du en profitboost-kupon oveni det almindelige velkomsttilbud. Er du usikker om 888sport passer til dig se på vores bonus sammenligning her på siden. Er du allerede kunde og har foretaget en indbetaling får du en gave ved kampagnens start. Du kan se hvilken gave du får i den velkomst-email til kampagnen.

Spil VM hos 888sport!

Gaverne du modtager, kan variere fra bruger til bruger. Der er tre forskellige daglige missioner. Når du løser mindst én daglig udfordring inden for en kalender-døgn, får du en tilhørende præmie. Spil f.eks for et angivne mindstebeløb på VM-fodbold til min. odds. 1.5 på 888sport.dk og vind freebet, når du åbner en af babushka-dukkerne. Du kan se hvilken mission kun kan spille i din mail som du modtager hvis du har tilmeldt dig kampagnen. Gå i gang omgående og få endnu større glæde af fodbold vm 2018 hos 888sport.dk!

Ønsker du hellere en velkomstbonus?

Er du heller på udgik efter en 100% velkomstbonus? Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
bwin.dk: Dobbelt gevinst hvis ingen scorer
næste artikel
Bwin.dk: Mål i overtiden giver FreeBet!