nyheder

888sport.dk: Spil sikkert på NFL og NBA få 250 DKK retur

NFL er kommet godt i gang og tredje runde har vist at vi kan glæde os til endnu flere og spændende kampe fra amerikanske fodbold. Indtil da har kun to hold en statisk på 3:0. Både Atlanta Falcons og Kanas City Chiefs er perfekt i form og fører deres conference. Favoritterne fra Green Bay, Patriots, og Dallas Cowboys ligger dog tæt på er har stadig chancen for at snuppe første pladsen. En lang sæson venter og vi glæder og til de næste kampe i uge 4. New England Patriots med deres star Quarterback møder Carolina Panthers. Patriots som vand sidste år møder Panthers som var med i Super Bowl 2016. Vi glæder os vil meget til næste kommende søndag og er vild med amerikansk fodbold.
 

Spil din egen American Dream

Hos 888sport kan du i denne anledning leve din helt egen amerikansk drøm. 888sport og som er kendt for deres unikke tilbud til både nye og eksisterende kunder har lanceret et fantastik tilbud. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtig se at 888sport hører med til de populæreste bookmaker i Danmark. Sammenlign på vores side og få dit eget overblik.
 

888sport NFL tilbud
© 888sport

 

Spil sikkert på kampe i USA

Hvis du spiller fem kampe eller mere på amerikansk football (NFL) og alt anden US Sport som f.eks. NBA (basketball) MLB (Baseball), NHL (ishockey) og MLS (fodbold) og du taber væddemålet på grund af én enkelt kamp, giver 888sport dig penge retur som en bonus op til 250 DKK. Tilbuddet er rigtig smart, hvem kender ikke til situationen?! Du spiller et godt kombivæddemål og så er det i sidste ende kun én kamp der kikser. Dette sker dog ikke i denne tilbuds anledning. Spil et kombi væddemål på mindst fem kampe på nævnte ligaer til en minimum odds på 1.3 per kamp og en minimum indsats 50 DKK. Taber dit væddemål med præcis en kamp refunderer 888sport dig op til 250 DKK som bookmaker bonus. Husk du kan spille før-og livekamp for at deltage i dette tilbud.
 
Hvad venter du på? Lets get ready to rumble!
 

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Ønsker du 888sport som ny bookmaker kan vi kun anbefale at du ser nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Opret dig som bruger på 888sport og indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomsbonus på 100% op til 1000 DKK. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.
 

forrige artikel
Hvem bliver Tysklands næste kansler? Valg 2017 hos betfair
næste artikel
Spil europæisk topfodbold hos bet365