nyheder

888sport: Serena vs. Venus – super odds til nye kunder

36-årige Venus Williams er endnu engang klar til en grand slam-finale. Dette er dog ikke noget nyt for den som nr. 17 seedede amerikanske tennis ikon som har været i 14 gran slam-finaler, siden hun begyndte på WTA Touren i 1990’erne. Denne års Australien Open finale vil dog alligevel være noget helt unikt. I år møder hun nemlig ingen mindre en hendes egen søster Serena Williams. I otte ud af 14 grand slam-finaler har Venus Williams mødt sin lillesøster, Serena Williams.
 
Det scenarie gentager sig, efter at Serena har vundet hendes kamp mod Mirjana Lucic-Baroni fra Kroatien. For Serena gælder det ikke bare om at vinde sæsonens første Grand-Slam men også kampen om verdensranglistens nr. 1 som hun tabte efter sidste sæson til tyske Angelique Kerber. Venus og Serena Williams har i alt mødt hinanden 27 gange på WTA turen, 16 gange vandt Serena hvoraf Venus vandt 11 opgør. Alt i alt byder tennis årets første grand slam finale på en masse spænding.
 

888sport Bonus Australian Open © 888sport

 
Opret konto hos 888sport.dk i dag og gå ikke glip af forhøjede odds på dit første væddemål. Tilmeld dig i dag og 888sport.dk giver dig i anledning af damernes singlefinale tornhøje odds. Spil f.eks. på Serena som vinder og scor odds 5.00! Tror du hellere på Venus som vinder har du endda mulighed for at score utrolig odds på 19.00!
 
Du ønsker hellere den klassiske indbetalingsbonus? Så opret dig som bruger og gå ikke glip af din 888sport velkomstbonus. Du kan læse meget mere om 888sport og de øvrige danske bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 

Regler og vilkår for forhøjede odds

  • Forhøjede odds kan kun modtages af nyoprettede spillere på 888sport.dk.
  • Væddemålet gælder kun hvis dette er indgået før kampstart.
  • Tilbuddet kan kun modtages af én person pr. husstand.
  • Forhøjede odds er altid ét single før-kamp væddemål, medmindre andet er specificeret.
  • Hvis væddemål er blevet lukket anses den som ugyldige.
  • Der skal spilles minimumsindsats på kr. 10 og en maksimumsindsats på kr. 100.
  • Vindere vil modtage deres gevinst senest 72 timer efter væddemålets afgørelse.
  • Bonussen fra forhøjede odds skal omsættes mindst 10 gange til minimum odds 1.50.
  • Inden 90 dage fra registreringen skal det første væddemål placeres.

 

forrige artikel
Bet365: Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb
næste artikel
Betfair: Atlético vs. Barcelona – forhøjede odds eksklusivt til nye kunder