nyheder

888sport.dk: Super odds eksklusivt til nye spillere

Bookmakeren 888sport.dk er kendt for at give vm bonus jævnligt på udvalgte kampe. I denne uge kan du eksklusivt som ny kunde gavne af en odds bonus hvis Danmark kommer til VM 2018 i Rusland. Vi alle glæder os til en af de vigtigste kampe for det danske landshold i de sidste årtier. 888sport som vi jævnligt nævner her på siden er en bookmaker som vi godt kan anbefale. Søger du efter en ny bookmaker? Her på siden sammenligner vi alle bookmaker for at give dig et grundigt overblik over alle bookmaker på det danske marked.

888sport giver unikke tilbud til både nye og eksisterende kunder og har lanceret et fantastik tilbud. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtig se at 888sport hører med til de populæreste bookmaker i Danmark. Sammenlign på vores side og få dit eget overblik.

Booker Danmark billet til VM?

Det irske landshold kom til Parken for at få 0-0, og taktikken gik fuldstændig op for udeholdet. Alt er åbent inden returkampen, og landstræner Martin O’Neill har varslet, at hans mandskab vil forsøge at angribe mere, end de gjorde lørdag aften i København. Fordommene om det irske landshold, blev bekræftet til 100% i den første kamp mod Danmark. Selvom der var fest i Parken og rød-hvide farver på tribunerne lørdag aften, blev der banen desværre ikke noget af en fuser. Det blev en kamp efter Irlands smag, og Danmark havde ikke mange chancer og må nøjes med et 0:0 uafgjort til returkampen. Danmark dominerede kampen målt på boldbesiddelse, og Åge Hariede har allerede meldt ud at sit hold vil angribe på samme måde i Dublin. Spørgsmål er, om danskerne kan score det utrolig vigtige mål i returkampen. Spil i dag hos 888sport.dk!

Super Odds Irland vs. Danmark VM Playoff
© 888sport

Forhøjede odds hos 888sport.dk

Spil på forhøjede odds hos 888sport.dk og få din ekstra gevinst på Danmarks retur kamp mod Irland. Nu kan du tjene mere på dine væddemål med odds bonus hos 888sport.dk. Ved denne særlige kamp, for du utrolige odds på 4.5 fremfor de alm. 1.65 for at Danmark kvalificerer sig til fodbold VM 2018 i Rusland.

Sådan deltager du:

  • Opret konto hos 888sport.dk.
  • Spil på at Danmark kvalificere sig til VM som dit først spil (maks. 100 DKK indsats).
  • Få din ekstra gevinst hvis Danmark når VM.

Husk at pga. tekniske årsager, kampe som er tilbudt forhøjede odds på, blive præsenteret i som normalt med alm. odds. Hvis du er kvalificeret til at deltage i en kampagne med forhøjede odds, skal du blot spille på kampen og du vil herefter blive krediteret differencen mellem det regulære odds og det øgede odds.

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Ønsker du 888sport som ny bookmaker kan vi kun anbefale at du ser nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Opret dig som bruger på 888sport og indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomsbonus på 100% op til 1000 DKK. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

forrige artikel
NFL odds bonus hos Betfair - Få forhøjede odds på Colts vs. Steelers
næste artikel
Spil Irland vs. Danmark og scor utrolig odds bonus