nyheder

888Sport giver odds 15,00 på PSG – Arsenal i Champions League

Tirsdag den 13 september 2016 fløjtes årets udgave a Champions League omsider i gang – og allerede første spilledag byder på adskillige virkelig interessante opgør. I Paris hedder modstanderen Arsenal og der er al mulig grund til at tro på, at dette opgør kan blive et særdeles spændende og seværdigt ét af slagsen. Samtidig kan alle nye kunder hos 888Sport lige nu få deres odds på opgøret forhøjet helt enormt. Du kan læse alt om hvordan du kan tage del i denne kampagne herunder!
 

faa op til odds 15,00 paa psg arsenal i cl hos 888sport © 888Sport

 
De to hold mødtes senest tilbage i 2007 og her blev det på Emirates Stadium til en smal hjemmebanesejr til Arsenal. Det er dog særdeles væsentligt at medtage i betragtningen, at Paris St. Germain i den mellemliggende periode har fået helt anderledes økonomiske muskler – og de har naturligvis af samme årsag kunne opjustere deres sportslige formåen betragteligt. Derfor må hjemmebaneholdet fra den franske hovedstad da også regnes som favoritter til, at trække sig sejrrigt ud af dette opgør! Når dette er sagt kan de på ingen måde udelukkes, at Arsenal kan levere en overraskelse og alligevel få et godt resultat med sig hjem til London!
 
Hos 888Sport bydes alle nye kunder lige nu velkommen med et særdeles stærkt forhøjet odds på vinderen af denne kamp. En hjemmesejr til PSG udløser flotte odds 7,00 mens en Arsenal sejr udløser helt vilde odds 15,00!
 

Sådan scorer du op til odds 15,00 på PSG – Arsenal

  1. Opret din konto hos 888Sport ved at klikke på billedet her i artiklen.
  2. Placer herefter dit første væddemål på vinderen af kampen.
  3. Scor din ekstra store gevinst hos 888Sport!

 

Ny 888Sport kunde? Modtag flot velkomstbonus

888Sport har på rekordtid formået af markere sig som en seriøs udfordrer til de eksistrerende odds bookmakere på det danske marked. Dette er der flere gode grunde til. Udover at bookmakeren har et enormt flot udvalg af forskelligartede odds så kan du som ny kunde også få den absolut fine 888Sport odds velkomstbonus som er på op til 1200 kr. Vi kan kun på det varmeste anbefale dig, at oprette en konto hos 888Sport i dag!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Scor odds 10,00 på Manchester derby hos Betfair!
næste artikel
Betfair giver odds 6,00 på FCK mål i Champions League!