nyheder

888Sport tilbud: Få op til odds 11,00 på “The New Firm”

Søndag byder på et af de helt store opgør i dansk fodbold når de evige rivaler Brøndby og FC København tørner ud imod hinanden i det der er blevet kendt som “The New Firm”. Der er altid garanti for dramatik og intensiv fight når disse to mandskaber mødes – og med 888Sports flotte forhøjede odds til nye kunder bliver der endda føjet yderligere til spændingen. Læs meget gere herunder!
 
Det er to hold i absolut topform der søndag klokken 16.00 løber ind på Brøndby stadions græstæppe. Begge har på det seneste leveret fornemme resultater både i den hjemlige Superliga og i deres europæiske kampe – ved redaktionens afslutning har FC København kvalificeret sig til Champions League gruppespillet, mens Brøndbys europæiske skæbne først afgøres torsdag aften.
 
Hver eneste gang disse to hold mødes er der stor dramatik både på og udenfor banen. Vi håber naturligvis, at det sande drama kun kommer til, at udspille sig på grønsværen. Alle forudsætninger er i ethvert tilfælde på plads til en fodboldoplevelse af de helt store når Superligaens nummer et tager imod rivalerne fra FC København.
 

faa 888sport ekstra odds paa the new firm © 888Sport

 
Hos 888Sport tilbydes alle nye kunder et aldeles store odds boost på vinderen af netop dette traditionsopgør. Hvis FC København tager sejren kan du få flotte odds 7,00 mens en hjemmebanesejr til Brøndby udløser vanvittige odds 11,00!
 

Sådan får du forhøjede odds hos 888Sport:

  1. Opret din konto hos 888Sport nu – klik på billedet her i artiklen!
  2. Spil herefter på vinderen af “The New Firm” – Brøndby mod FC København!
  3. Får du ret vil du få dine odds boosted af 888Sport!

 
<Opret dig i dag med flot bonus

888Sport er en af de allernyeste bookmakere på det danske marked men de har i løbet af ganske kort tid formået at etablere sig som en seriøs udfordrer til de eksisterende udbydere. Dette er ikke mindst takket være den flotte 888Sport odds velkomstbonus som er på op til 1200 kr. Denne bonus kan du få i forbindelse med din første indbetaling – UDOVER det i artiklen nævnte odds boost. Alt i alt et helt igennem fantastisk “pakketilbud” til alle nye kunder. Du kan blive meget klogere på både 888Sport og deres konkurrenter ved at kigge på vores store odds bonus sammenligning lige her på sitet.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Vind 10000 kr hos Unibet på søndagens Superliga kampe!
næste artikel
Betfair giver odds 5,00 på Dansk sejr over Armenien i VM kval!