nyheder

Præsidentvalg: 888Sport giver odds 17,00 på det amerikanske valg!

Tirsdag den 8. november skal det endelig afgøres hvem af de to førende præsidentkandidater i USA der i januar skal tages i ed som USA’s 45. præsident. Valgkampen har været usædvanlig beskidt og der er fra begge lejre i allerhøjeste grad blevet kastet med mudder. Men nu er tiden kommet, hvor det er vælgernes stemmer der skal tale. Hele verden venter i spænding på resultatet – og mens du venter kan du fornøje dig med, at 888Sport har et helt igennem glimrende tilbud om kraftigt forhøjede odds til alle nye kunder. Læs meget mere om præsidentvalget og tilbuddet lige herunder!
 

scor ekstra store odds paa det amerikanske valg 2016 hos 888sport © 888Sport

 
Uanset hvem der ender med at blive USA’s næste præsident vil udfaldet være historisk. Hvis forhåndsfavoritten Hillary Clinton løber med embedet, så vil det være første gang, at en kvinde kan sætte sig til rette i det ovale kontor som førstkommanderende over verdens vel nok mest magtfulde nation. Skulle hendes modstander Donald Trump vinde valget, så vil det bestemt ikke være mindre historisk – men i Trumps tilfælde fordi det ville være første gang, at en så kontroversiel og uortodoks politisk figur tager det magtfulde embede som amerikansk præsident.
 
Hos bookmakeren 888Sport har de lagt sig i selen for at du i endnu højere grad kan nyde spændingen i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg. De tilbyder nemlig alle nye kunder et endog meget stærkt forhøjet odds på vinderen af aftenen og nattens præsidentvalg. Hvis du tror, at favoritten Hillary Clinton bliver den næste præsident, så giver dette virkelig flotte odds 5,00 (oprindelige odds var 1,20) mens et succesfuldt væddemål på outsideren Donald Trump som præsident giver helt igennem vanvittige odds 17,00 (oprindelige odds var 5,00) . Der er med andre ord i allerhøjeste grad potentiale for, at score en utrolig flot gevinst på det spændende præsidentvalg. Læs alt om 888Sport og deres konkurrenters tilbud i vores store odds bonus sammenligning!
 

Sådan får du forhøjede odds hos 888Sport

  1. Opret dig via billedet her i artiklen!
  2. Spil herefter dit første væddemål på vinderen af præsidentvalget – gældende regler og vilkår fremgår på kampagnesiden.
  3. Scor herefter forhåbentligt dine forhøjede odds!

Opret dig i dag med flot 888Sport bonus

Ikke nok med, at alle nye kunder kan få ovenstående flotte forhøjede odds! Når du opretter dig som ny kunde hos 888Sport kan du oveni ovenstående også modtage den rigtig flotte 888Sport odds velkomstbonus som er på op til 1200 kr. Med særdeles rimelige gennemspilningsvilkår er dette en af de allerstærkeste bonusser som du overhovedet kan finde på det danske marked. Vi vil derfor varmt anbefale dig, at oprette din konto hos 888Sport i dag. Held og lykke med dine odds væddemål!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet giver 100 kr. risikofrit odds væddemål på EM-Kval håndboldkampen Danmark - Holland
næste artikel
Betfair giver odds 5,00 på VM Kval sejr til Danmark mod Kasakhstan!