nyheder

888sport.dk: Vind dobbelt på Superligaen

Vinteren har været lang og kold, der er dog grund til at glæde sig til kommende weekend. Den danske Superliga vender denne tilbage! På fredag starter forårssæsonen med kampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland. Efter ny 19. runder ligger der tre klubber i toppen som kæmper benhårdt for guldet. FCM ligger nummer et med 44, Brøndby med blot et point mindre ligger nummer to og med 39 point inden 20. runde ligger FC Nordsjælland og lurer! Uden tvivl vil der være stor kamp om guldet i år. Mange klubber har handlet frem og tilbage i transfervinduet og klubber som FC København må man trods alt aldrig undervurdere!
 
Hos 888sport.dk, en bookmaker som vi virkelig syntes godt om, kan du i optakten til denne Superliga weekend score vild odds bonus. Bookmakeren er kendt for at give rigtige gode tilbud til både nye og eksisterende kunder på udvalgte sports events. I denne omgang gælder det dog alle nye kunder. Hvis du opretter dig som ny kunde har du mulighed for at score dobbelt gevinst plus 100% 888sport velkomstbonus!
 

Superliga 888sport x2
© 888sport

 

Superligaen starter igen og du kan vinde stort

Spil på den danske fodbold Superliga som starter igen i denne weekend og få dobbelt up på dine gevinster. Opret en konto hos 888sport.dk og sats op til 100 DKK på Superligaen som dit allerførste væddemål. Vinder dit væddemål fordobler 888sport din gevinst i rigtige penge! Dette er et fantastiktilbud som du helt klar burde se nærmere på selvom du måske ikke går op i dansk fodbold. Opret i dag og gå ikke glip af denne bookmaker bonus!
 
Sådan gør du:

  • Åbn konto hos 888sport.dk
  • Spil på Suerpligaen som dit første væddemål
  • Vind dobbelt på dit første spil

 

Bonus eksempel x2 888sport
© 888sport

 

 

Som ny kunde får du også fordoblet dit første indskud med 888 velkomstbonus, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5. Læs mere i næste afsnit.
 

Få også op til 100% i velkomstbonus!

Tror du at 888sport bliver din ny bookmaker? Se nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomsbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

 

forrige artikel
NordicBet: Bet på Super Bowl og få en overraskelse!
næste artikel
Odds bonus til nye spillere - spil på FC Valencia vs. FC Barcelona!