nyheder

Champions League finale 2017 hos 888sport.dk

Bookmakeren 888sport.dk som er kendt for at give odds bonus jævnligt på udvalgte kampe giver i denne uges anledning odds bonus til alle nye spillere. Som de fleste ved er der ingen mindre kamp i vente end Champions League finalen 2017. På lørdag tørner to af Europas største klubber sammen for se hvem der kan gå hjem med den prestigefyldte trofæ. Den italienske mester Juventus stiller op mod spanske mester Real Madrid. For to år siden var Juventus i Champions League-finalen, men dengang måtte holdet med Andrea Pirlo, Carlos Tevez og Paul Pogba anerkende at FC Barcelona var en for stor modstander.

 

888sport tilbud Champions League finalen
© 888sport

 
I denne sæson vil Massimiliano Allegris mandskab have en ny chance, når der igen venter spansk modstand i finalen i form af Real Madrid, der kommer som ny spansk mester og forsvarende Champions League-vinder. For andet år i træk står Real Madrid i Champions League-finalen. Klubben kan tilmed glæde sig over at have vundet det spanske mesterskab efter en flot afslutning på sæsonen i Spanien, og nu er der altså en mulighed for at skrive sig i historiebøgerne som det første hold, der vinder Champions League to år i træk – vel at mærke siden turneringen skiftede navn i 1992.

 
Alt i alt et opgør som mange fans verden rundt ser mod spænding imod. Hos 888sport vil du i denne sammenhæng få et sindssyg godt tilbud som gælder for alle nye kunder og som endda kan kombineres med en dejlig 888sport bonus. Bookmakeren, 888sport, giver dig bonus på dine odds til denne års Champions League finale.

 

 

Gå ikke glip af kontant bonus

Profitboost tilbuddet giver dig chancen for at din gevinst bliver boostet med ekstra kontakt som gevinst. Tilmed dig som ny bruger på hjemmesiden, så snart du har valgt ovenfor nævnt kamp vil se proftiboost-kuponen på din almindelige spillekupon.

 
For at bruge den, skal du vælge nævnte kamp på din spillekupon, klik dernæst på ”Bonus” og se listen over profitboost-kuponer til rådighed. Vælg derefter den kupon, du vil bruge og angiv værdien af din indsats. Det er meget enkelt og enhver ny spiller burde tage chancen. Der er ingen ulemper og du kan score rigtig store penge.

 

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

888sport giver dig et enormt udvalg af opgør døgnet rund. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et kæmpe marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af start bonus på hele 100% på dit første indskud. Denne odds bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte profitboost. Scor maks kasse med de kommende kampe i Champions League.

 

forrige artikel
Hvem vinder Champions League finalen 2017?
næste artikel
Betfair: Hvem bliver den næste Premierminister i Storbritianien?