nyheder

888sport tilbud: Danmarks næste kvalifikationskamp

Danmark møder det dårligste hold i gruppen, lørdag aften. Det må være konklusionen om et kasakhisk hold, der ligger sidst i VM kvalifikationsgruppen E. Senest tabte holdet til Armenien og endnu ikke har holdet prøvet at vinde en kamp i denne kvalifikationsrunde. Det kasakhiske hold møder op til kampen mod Danmark uden en sejr i over et år. Seneste triumf var 1-0-sejren over Kina i sidste sommer. De seneste år han man kun slået lande som Aserbajdsjan, Letland og Kirgistan. Holdet ligger sidst i gruppe E med to point for fem kampe.

 

888sport VM tilbud
© 888sport

 
Mens Kasakhstan har udspillet sin rolle i VM-kvalifikationen, lever det danske holdhold stadig endnu. Det kræver dog en sejr i Almaty, hvis chancen for en billet til fodboldverdensmesterskabet 2017 i Rusland skal leve længere. Det er således kun gruppens tophold, der kvalificerer sig direkte, mens de otte bedste hold der ligge nummer to skal spille en yderligere playoff runde. Polen er seks point foran på førstepladsen, og på andenpladsen ligger Montenegro med syv point, lige så mange som Danmark. Hos 888sport vil du i denne anledning få et dejlig tilbud som gælder for alle nye kunder og som endda kan kombineres med en fantastisk 888sport velkomstbonus.

 

Gå ikke glip af kontant bonus

Profitboost tilbuddet giver dig chancen for at din gevinst bliver boostet med ekstra kontakt som gevinst. Tilmed dig som ny bruger på hjemmesiden, så snart du valgt en af de nævnte kampe eller kampene som multispil vi du kunne se proftiboost-kuponen på din almindelige spillekupon.

 

 
For at bruge den, skal du vælge nævnte kamp på din spillekupon, klik dernæst på ”Bonus” og se listen over profitboost-kuponer til rådighed. Vælg derefter den kupon, du vil bruge og angiv værdien af din indsats. Det er meget enkelt og enhver ny spiller burde tage chancen. Der er ingen ulemper og du kan score rigtig store penge. Tilbuddet gælder for alle nye brugere på 888sport.dk med en indsats på højest 100 DKK.

 

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

888sport giver dig et enormt udvalg af opgør døgnet rund. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et kæmpe marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af start bonus på hele 100% på dit første indskud. Denne bookmaker bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte profitboost. Scor maks kasse med de kommende kampe i Champions League.

 

forrige artikel
Bwin Predictor – 100.000 € i kontanter hver uge
næste artikel
Nordicbet: Få 100 DKK som risikofrit spil