nyheder

Få forsikring mod tab på Ishockey VM hos 888Sport

Med Ishockey VM godt i gang er der rigeligt at glæde sig over for os passionerede Ishockeyfans – ikke mindst fordi de danske drenge er kommet ganske hæderligt i gang med turneringen. Hos bookmakeren 888Sport kan du lige nu få tabsforsikring når du placerer kombinationsvæddemål på blandt andet Ishockey. Læs meget mere herunder!
 

faa forsikring mod tab hos 888sport © 888Sport

 
Det, at placere odds væddemål på en sportsbegivenhed er selvfølgelig med til, at gøre det endnu mere spændende at følge kampen hjemme i sofaen. Det ved de også hos en af Danmarks bedste odds bookmakere, 888Sport! Hos denne bookmaker tilbydes du et enormt udvalg af odds på for eksempel Ishockey VM 2016. Du kan blive meget klogere på 888Sport og alle de andre gode danske odds udbydere i vores store odds bonus sammenligning.
 
For at give deres kunder ekstra værdi kan du når du placerer kombinationsvæddemål på Ishockey, Basketball og Amerikansk fodbold lige nu forsikre dig mod tab. Skulle du tabe på din kombi kupon på grund af én enkelt kamp, ja så refunderer 888Sport din indsats helt op til 250 kr.
 

Sådan får du din odds forsikring hos 888Sport

  1. Placer et kombi bet på minimum 50 kr. med 5 eller flere kampe på – det skal være indenfor Ishockey, Basketball eller Amerikansk Fodbold. Minimum odds per kamp er 1,30.
  2. Taber dit odds væddemål på grund af én enkelt kamp vil du få din indsats refunderet som en bonus!

 

Opret dig i dag med kæmpe odds bonus

Når du som ny kunde opretter dig hos 888Sport så er det ikke ”kun” gode tilbud fra uge til uge som du kan glæde dig over! I forbindelse med din første indbetaling kan du således også se frem til, at modtage en af markedets allermest attraktive bonusser, nemlig den store 888Sport odds velkomstbonus på helt op til 1500 kr. Vi vil på det kraftigste anbefale 888Sport både på grund af deres bonus, men så sandelig også på grund af deres store udvalg af odds, samt en uovertruffen kundeserviceoplevelse.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud hos Betfair: Odds 5,00 på FCM sejr over AGF
næste artikel
Betfair gør det igen: Vanvittige odds 7,00 på Premier League