nyheder

Betfair: Få odds 2.00 hvis der scores i Atletico Madrid – Barcelona

La Liga er endelig tilbage efter landholdspausen, og der er især én kamp, vi glæder os meget til! Atletico Madrid er værter for Barcelona i en af ​​de vigtigste kampe i toppen af spansk fodbold på Wanda Metropolitano lørdag. Begge hold har været ret svingende i denne sæson og har bestemt noget at skulle bevise i kampen.
 
Hvad siger du til en odds bonus til kampen? Betfair booster lige nu oddset på, at der bliver scoret over 0.5 mål i kampen. Du kan derfor få hele odds 2.00, hvis der bliver scoret i mødet mellem Atletico Madrid og Barcelona! Ikke dårligt, vel?
 

Betfair odds boost atletico madrid barcelona
© Betfair

 

 

Sådan får du odds 2.00 på over 0.5 mål!

Betfairs oddsboost på kampen mellem Atletico Madrid og Barcelona er en alternativ til Betfair bonus, hvor du altså kan spille med ekstra forhøjet odds. Hvis der scores i kampen, kan du altså få hele din indsats fordoblet igen.
For at modtage denne oddsboost bonus, skal du gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Betfair – du finder link her på siden
  2. Tilmeld dig og brug Betfair bonuskoden ZFBJ9X
  3. Spil på over 0.5 mål i Atletico Madrid – Barcelona (maks. 300 kr.)
  4. Få forhøjet odds 2.00 på væddemålet, og modtag ekstra høj gevinst, hvis du vinder

 
Vær opmærksom på, at bonussen med odds boost kun er eksklusiv for nye spillere.
 

Hvad er op og ned forud for kampen?

Barcelonas hollandske træner, Ronald Koeman, har løst en rimelig andel af de massive problemer der har hobet sig op i den catalanske klub, men har altså stadig lang vej endnu for at sikre, at de catalanske giganter er tilbage på det spor, som vi kender dem for. Keomans mandskab gjorde dog deres kritikere tavse for en stund med en 5-2-sejr mod Real Betis i den forrige kamp, men Blaugrana bliver altså nødt til at levere en lignende forestilling lørdag – og det bliver ikke let
 
Atletico Madrid har også flere problemer, de tager med ind til denne kamp, og Diego Simeone bliver nødt til at grave dybt ned i sin trup for at stille en konkurrencedygtig opstilling mod Barcelona. Hjemmeholdet smadrede Cadiz med 4-0 i deres forrige kamp og har i den grad været afhængig af den unge Joao Felix til at levere den sidste kvalitet offensivt denne sæson.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Spil på Belgien – Danmark og få et freebet på 100 kr. fra Unibet
næste artikel
Mike Tyson comeback odds: Få de bedste odds på Tyson – Jones jr.