nyheder

Australia Open: Gratis 100 kr. bet på Wozniackis kamp

Caroline Wozniacki sluttede sidste års tennis sæson godt af og kom i finalen i Grand Slam turneringen US Open. Tirsdag skal hun spille første kamp i Australia Open 2015, og til den anledning giver NordicBet et 100 kr. gratis væddemål på oddset inden kampen.
 

NordicBet Tennis Bonus
© NordicBet Tennis Bonus

 
For at gøre brug af NordicBets odds bonus til Australia Open i tennis skal du have en konto hos NordicBet. Til nye kunder giver NordicBet en 1000 kr. velkomstbonus.
 

Freebet på Wozniackis første kamp

For at gøre brug af NordicBets gratis væddemål på Wozniackis første kamp ved Australia Open skal du placere et bet på 100 kr. inden kampen på vinderen. Caroline skal spille imod den 18 årige amerikaner Taylor Townsend, som vandt junior mesterskabet i Australia Open i 2012. Hvis dit 100 kr. bet på kampen fejler udbetaler NordicBet din indsats som en odds bonus. Med en konto hos NordicBet kan du også livestreame Caroline Wozniackis kampe til Australia Open 2015.
 

Sådan får du 100 kr. freebet til tennis

  • Sign op hos NordicBet og få 100 % bonus på dit første indskud (hvis du allerede har en konto, så spring dette skridt over)
  • Placer et spil oddeset inden kampen på vinderen for præcis 100 kr. (live bet tæller ikke med)
  • Hvis dit bet fejler, så udbetaler NordicBet din indsats som en odds bonus.
  • Odds bonussen skal omsættes 6 x til minimum odds 1.80 indenfor 60 dage.

Hvis du er på udkig efter en anden velkomstbonus, så har vi samlet alle de danske bookmakeres odds bonusser i en oversigt på bonus-betting.dk.
 
Hos Unibet kan du desuden få en odds bonus til live betting på Australia Open 2015. Sæt fire live bets og få det femte gratis!

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic Bookmakers: 3 x odds bonus til weekendens sport
næste artikel
Unibet: Live odds bonus til Australia Open 2015