nyheder

Få 100 kr. freebet på Australian Open 2021 med Cashpoint

Australian Open 2021 løber i de kommende uger over stablen, når de bedste indenfor sporten dyster i den 109. version af turneringen. Tennis er uhyre populært, når det kommer til betting i Danmark, og derfor er Australian Open selvfølgelig ikke en undtagelse.
 
Der er oftest en fed bookmaker bonus at hente, og netop sådan en har vi gravet os frem til!
Hos bookmakeren Cashpoint kan du lige nu sikre dig et 100 kr. freebet på turneringen – blot ved at spille samme beløb først! Læs mere herunder.
 

cashpoint freebet australian open
© Cashpoint

 

 

En af de største turneringer i tennisverdenen

Australian Open 2021 er som bekendt en Grand Slam-tennisturnering, der i øjeblikket finder sted på Melbourne Park fra 8. til 21. februar 2021. Det er den 109. udgave af Australian Open, og årets første Grand Slam. Turneringen var oprindeligt planlagt til at skulle foreløbe fra den 18. – 31. januar 2021, men blev udsat med tre uger til februar på grund af verdenssituationen. Begivenheden er en del af 2021 ATP Tour og 2021 WTA Tour. Turneringen består af begivenheder for professionelle spillere i single, double og mixed double. Rullestolspillere vil konkurrere i single- og double-turneringer.
 
Novak Djokovic og Sofia Kenin er de forsvarende mestre i henholdsvis mænds single og kvinders single.
 

Sådan får du dit 100 kr. freebet

Som nævnt, så har vi fundet frem til en bonus hos bookmakeren Cashpoint, hvor du kan få et 100 kr. freebet til brug på Australian Open. Det er meget simpelt at spille hos Cashpoint, og hvis du gerne vil sikre dig et 100 kr. freebet, skal du gøre følgende:

  1. Log ind – eller opret dig – hos Cashpoint
  2. Placér et bet på 100 kr. på et valgfrit Australian Open 2021 væddemål
  3. Modtag dit 100 kr. freebet til Australian Open!

 
Det er altså meget simpelt! Intet udover det sædvanlige skal til, for at du kan få dit freebet. Vær opmærksom på, at din spilkupon kun må indeholde væddemål fra Australian Open. Alle væddemålstyper er tilladte.
 
Der er desværre ikke en Cashpoint bonus som du kan bruge på nuværende tidspunkt, hvis du ikke er kunde hos Cashpoint, men det er trods alt stadig en bookmaker, som vi kan anbefale!
 

 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Få et oddsboost på Liverpool - Manchester City med Betfair
næste artikel
Pokalturneringen: Sådan booster du dine kvartfinaleodds