nyheder

Lige nu: Få odds 20.00 på Barcelona hos Mr. Green

Indrømmet, Barcelona er ikke så stærkt kørende, som da Messi og co. havde deres storhedstid. Bayern München er også favoritter til fredagens Champions League-brag på Camp Nou, men Mr. Green har skruet ekstra op for oddset på catalerne, så du lige nu kan få en odds bonus på hele odds 20.00 på, at FC Barcelona slår Bayern München.
 
Selvom Barcelona ikke har samme styrke som for blot et par sæsoner tilbage, så er odds 20.00 på en Barcelona-sejr så stor odds velkomstbonus, at det får de fleste til lige at stoppe op. Det rejser unægtelig spørgsmålet, om ikke Barcelona har en reel chance for at slå Bayern München i en alt-eller-intet-kamp, hvor vinderen spiller sig i Champions League-semifinalen.
 

Barcelona odds bonus
© Mr. Green

 

Hvad taler for Barcelona – Og hvad taler for Bayern?


Mens mesterskabet endte med at glide ud af hænderne på FC Barcelona og over i hænderne på de evige rivaler fra Real Madrid, så cruisede Bayern München endnu engang igennem Bundesligaen og tog endnu et mesterskab – 13 point foran Borussia Dortmund.
 
Barcelona spillede sig ganske sikkert videre til kvartfinalen med en 3-1 sejr over Napoli, mens Bayern München uden tvivl gjorde nogle spillere glade, hvis de via de forskellige betting apps havde spillet på, at tyskerne ville gøre det onde ved Chelsea i returopgøret.
 
Det der på mange områder tipper troen hos bookmakerne over til Bayern Münchens fordel, er, at de har været skræmmende stærke rent offensivt. Man behøver blot at nævne et kort som Champions League-topscoreren Lewandowski, for at beskrive, hvad der venter Barcelona.
 
Barcelonas defensiv har siden genstarten været til at tale med. Hvad tyskerne kan gøre ved en defensiv, der er det, ja, det så man senest mod Chelsea. Skal Barcelona lykkes med missionen, så kræver det en topkamp af Messi, mens holdkammeraterne skal lukke af i den anden ende. Det er svært mod en af Europas for tiden stærkeste offensiver.
 
Det er i øvrigt lidt over fem år siden, at de to hold sidst mødte hinanden. Der vandt Bayern München returopgøret i Champions League-semifinalen med 3-2. Barcelona gik dog videre og vandt finalen over Juventus. Skulle man sætte et gratis odds, så ville det nok være på, at begge hold scorer igen.
 

 

Ny Mr. Green velkomstbonus


Det forhøjede odds er en alternativ Mr. Green velkomstbonus, som gælder nye spillere, der ikke tidligere har været tilmeldt Mr. Green. Oddsboostet giver dig mulighed for at vinde op til op til 600 kr. mod de 500 kr., der er loftet ved den traditionelle velkomstbonus.
 
Tror du på Barcelona – og vil du have odds 20.00 på, at Barcelona slår Bayern München, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green (brug evt. knappen herover)
  2. Tilmeld dig og registrer dig hos Mr. Green
  3. Placer et spil på maksimum 30 kr. på at FC Barcelona vinder kampen

 
Vinder FC Barcelona, så bliver oddset på dit væddemål boostet op til odds 20 og gevinsten efterfølgende udbetalt kontant uden omsætningskrav.
 
Der er en lille sjov note til dette odds tilbud. Normalt skal man placere et væddemål på maksimum 50 kr. og ikke kun 30 kr. Hvad kan man så konkludere ud fra det? Måske intet, eller måske at Mr. Green faktisk tror, at der er større chance for, at Barcelona rent faktisk slår Bayern München, end hvad de normalt sætter chancevurderingen til, siden de har sat maksimumsbeløbet ned.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Odds 2 på Manchester City: Boost dit CL odds med Betfair
næste artikel
Champions League free bets: Få 2 freebets med ComeOn!