leovegas nyheder

Bayern – Barcelona: Sådan får du odds 10

Skal Barcelona videre fra gruppespillet i Champions League, eller tildeler de tyske mestre fra Bayern München den catalanske storklub endnu et slag i den sidste gruppekamp?

LeoVegas er til storkampen ude med et odds boost, der sikrer dig intet mindre end odds 10 på et målspil i kampen. Se hvordan du får det tilbud fra en af de helt store online bookmakere i Danmark, samt se optakten til Bayern München – Barcelona her.

Bayern Munchen - Barcelona odds boost LeoVegas
© LeoVegas

Sådan får du odds 10 på Bayern – Barcelona

LeoVegas er på banen til Champions League-braget med et alternativ til deres traditionelle LeoVegas bonus til nye spillere. Her kan du få odds 10 på over 3,5 mål i kampen mellem Bayern München og FC Barcelona.

Det forhøjede odds får du ved at gøre følgende:

  1. Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  2. Opret en LeoVegas-bruger
  3. Lav en indbetaling
  4. Sæt et bet på op til 100 kr. på over 3,5 mål

Når du sætter dit bet på over 3,5 mål, vil de normale odds fremgå. Men når du vælger over 3,5 mål, vil det forhøjede odds fremgå på din kupon. Sørg for at dit odds boost er aktiveret på din kupon, før du sætter dit spil.

Tilbuddet løber frem til kampstart onsdag den 8. december kl. 21:00.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Bayern München – Barcelona optakt

Barcelona kan ende med at skulle spille Europa League, når knockoutrunderne skydes i gang. Benfica er forud for kampen blot to point efter Xavis drenge og møder Dynamo Kiev i den sidste kamp. De to spillede i øvrigt 0-0 i det første opgør.

Der er dermed pres på Barcelona, med mindre Kiev hjælper, når det gælder kampen i Tyskland mod de tyske mestre, der i den grad ydmygede Barcelona med 3-0 i det første opgør.

Bookmakerne har Bayern München som solide favoritter. LeoVegas er ude i odds 1.64 på et 1-tal, mens Barcelona giver odds 4.50.

Bayern har dog otte-ni spillere på skadeslisten, men Barcelona er ikke langt derefter med seks mand ude. Hvor meget de mange skader kommer til at spille ind i klubbernes taktikker og organisation på banen, er det helt store spørgsmål.

Men Barcelona er tvunget frem i jagten på point, for Benfica er bedre indbyrdes. En hver Bayern-scoring vil blot presse Barcelona længere frem, så der er lagt op til et underholdende opgør.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
CL - spil risikofrit på 6. runde: Sådan gør du
næste artikel
Scor håndbold VM freebet med Cashpoint