nyheder

Bet365: Målløst opgør – få pengene retur

Premier Leagues helt store overraskelse Leicester skal søndag til London og møde Arsenal, og bookmakeren Bet365 sørger for at den kamp ikke ender uden gevinst. Hvis du sætter et væddemål på Arsenal – Leicester, så får du pengene retur, hvis kampen ender uden scoring.
 

Bet365 Arsenal - Leicester Bonus © Bet365

 
Fans af Premier League kan godt se frem til en fantastisk søndag. De fire bedst placerede mandskaber møder nemlig hinanden på kryds og tværs. Søndagens første topopgør mellem Arsenal og Leicester er en god anledning til at sætte et væddemål online.
 
En af Danmarks største bookmakere Bet365 forsikre dine bets, og betaler din indsats tilbage i tilfælde af at kampen ender uden scoring.
 

Bet365: Målløs odds forsikring

Bet365’s odds bonus ved 0-0 er ganske lige til. Du skal blot spille på ét af betting markederne Korrekt Score, Halvleg/Fuld tid eller Scorecast, og hvis den kamp du spiller på ender uden scoring, så tilbagebetaler Bet365 din indsats – og det er uden ydereligere omsætningskrav.
 
Hvis dit væddemål er en del af en odds kupon med flere kampe, så annulleres 0-0 kampe, så det tæller med, men kun som odds 1.00. Du kan ikke benytte ’Luk Væddemål’ funktionen til denne betting bonus.
 
Bet365 odds bonus er oplagt til søndagens tidlige Premier League kamp mellem Arsenal og Leicester, så kan du nemlig stadig nå at gøre brug af Scandics bonus til City – Spurs, som spilles kl. 17.15 på søndag.
 

Sign-up med Bet365 bonuskode

Hvis du endnu ikke er kunde hos bookmakeren, så kan vi helt eksklusivt tilbyde en Bet365 bonuskode til nye kunder. Hvis du er 18 år eller mere og åbner en betting konto, så skriv bonuskoden: BetBonus ved tilmelding og få op til 1000 kr. i velkomstbonus hos Bet365.

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic: 25 % ekstra bonus til City – Spurs
næste artikel
Højt odds boost hos Unibet