nyheder

Bet365 Champions League Odds Bonus

Champions League ruller igen i denne uge, og Bet365 har en række odds bonusser, der er værd at give sig i kast med for at får det maksimale ud af sine Champions League odds. Hvis ikke du er kunde hos Bet365, så er der en attraktiv odds bonus i vente ved tilmelding. Derudover har Bet365 også en interessant vinder/plads odds bonus, som kan benyttes til de enkelte Champions Legaue kampe.
 

Bet365 odds bonus med bid i!

Bet365 kører løbende en odds bonus på vinder/plads på første målscorer, og den kan snildt benyttes til at give denne runde i Champions League lidt mere bid. Du skal dog være opmærksom på at du ikke kan spille på Suarez, som stadig har karatæne for sin sidste mundfuld.
 
Bet365’s Vinder/plads-væddemål går i al sin enkelthed ud på, at du spiller på første målscorer, og hvis han scorer, men ikke som den første, så får du 1/3 af oddset tilbage. Du indgår altså 2 væddemål; ét på første målscorer, og ét hvor han scorer når som helst, og hvis det andet væddemål går hjem, altså hvis dit valg scorer som nummer 2 eller derefter, modtager du en tredjedel af oddset på spilleren som første målscorer, dog fratrukket ens indsats.
 

Bet365 odds bonus til CHL
©Bet365 – odds bonus

 

Odds på første målscore for Real Madrid

Hvis du for eksempel ønsker at spille på første målscorer i Real Madrids udekamp imod Ludogodrets Razgrad. Lad os sige at de sparer lidt på stjernerne, og giver Javier Hernandez chancen fra start, så kan du med Bet365’s odds bonus placere et væddemål på ham som første målscorer til odds 6.00. Samtidig får du et sikkerheds bet gratis, hvis han scorer i løbet af kampen og ikke som nummer et, og det giver odds 2.10. Altså er det et gratis bet på første målscorer. Hvis du er på udkig efter, hvor meget du kan få i odds bonus, så tjek vores odds bonus kalkulator, hvor du kan vælge imellem samtlige odds bonusser fra danske bookmakere, og se hvor meget du kan få i bonus på oddset.
 

Sådan får du Bet365’s odds bonus

  • Opret dig som bruger hos Bet365 (og få op til 1000 kr. velkomstbonus) – hvis du er kunde, så spring dette over.
  • Placer et væddemål på første målscorer i en kamp.
  • Hvis ikke dit valg scorer først, men får bolden i kassen, så modtager du hvad der svarer til 1/3 af oddset på dit første bet.

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet Champions League Odds Bonus
næste artikel
Unibet mobilbonus: Champions League Odds Bonus på 100 kr.