nyheder

Bet365: Få et 250 kr. live væddemål på FCK – Porto – helt uden at kunne tabe!

Tirsdag aften står de danske mestre fra FC København overfor en europæisk udfordring af de større, når stærke Porto kommer på besøg i Parken i København. En sejr til københavnerne vil sende dem meget tæt på de både sportsligt og økonomisk lukrative knock-out kampe i foråret. Hos Bet365 kører de i forbindelse med denne kamp et flot tilbud til alle kunder om, at man kan få et 100% risikofrit live odds væddemål på kampen når blot man placerer et væddemål før kampen starter. Læs mere om kampen og det flotte tilbud lige her i artiklen!
 
Det er et svækket FC København mandskab der tirsdag aften løber ind på Parkens græstæppe. Med nøglespillere som Andreas Cornelius og Federico Santander på skadeslisten er mestrene nødt til, at tænke i alternative angrebsmetoder mod deres stærke modstander fra Portugal. Hvis FC København formår at hive en sejr i hus står holdet med endog særdeles gode muligheder for, at gå videre fra gruppespillet ved at vinde over Club Brügge i efterårets sidste kamp. Vi tror på, at FC København kan levere et stort resultat – og vi har derfor valgt, at placere pengene på en hjemmebanesejr tirsdag aften.
 

spil op til 250 kr live odds paa fck porto med bet365 © Bet365

 
Hos Bet365 har de gjort det til noget nær en tradition, at tilbyde risikofrie live odds væddemål på de store internationale kampe – og denne kamp er da heller ingen undtagelse. Således kan alle kunder, nye som gamle spille op til 250 kr. på et live væddemål på kampen. Du kan altså ikke tabe på dit live væddemål! Vi synes, at dette er et utrolig flot tilbud og vi kan kun på det varmeste anbefale alle læsere at se nærmere på det. Du kan herudover blive klogere på de tilbud der kommer fra de andre odds udbydere i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dit risikofrie live væddemål på FCK – Porto!

  1. Opret dig som kunde hos Bet365 hvis du ikke allerede er det – klik blot på billedet her i artiklen!
  2. Placer herefter et pre-match væddemål på FCK – Porto!
  3. Når kampen starter vil du kunne placere et risikofrit live odds væddemål på kampen af samme værdi som dit pre-match væddemål. Op til 250 kroner kvalificerer.
  4. Skulle du tabe på dit væddemål, så refunderer Bet365 herefter din indsats helt op til 250 kr.

 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og flotte tilbud til både nye og eksisterende kunder. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage den flotte Bet365 odds velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Der er altså al mulig grund til, at du skynder dig at oprette en konto hos Bet365 – og kommer i gang med, at vinde de store gevinster der i sandhed er potentiale for her. Vi ønsker dig al held og lykke!
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR: Få 11,00 på sejr til Danmark over Tjekkiet!
næste artikel
Betfair giver op til odds 13,00 på vinderen af "El Clasico"