nyheder

Betfair.dk: Kan City vinde mod tysk underdogs?

En ny uge med UEFA Champions League venter og vi ser frem mod rigtig gode kampe og et kæmpe udvalg afgørelser. I næsten alle grupper er der mulighed for forandring og vi kan glæde os til topfodbold fra det bedste europæiske hold. Den yderst populære bookmaker betfair har valgt at give odds bonus på kommende kamp mellem Manchester City og TSG Hoffenheim fra Tyskland. Selvom om Pep Guardiolas mandskab tabte mod Chelsea i weekenden og dermed måtte overlade første pladsen i den engelske Premier League til Liverpool er truppen storfavorit på onsdag på Ethiad Stadium. Kampen spilles d. 12. december kl. 21.00!
 
 

betting bonus betfair City
© Betfair

 

Holder City første pladsen?

I denne omgang vil vi se på en betfair bonus der giver dig mulighed for at score utrolig god odds hvis storfavoritten vinder mod tyske Hoffenheim. Spil med forhøjede odds på 6.0 hvis Manchester City vinder mod tyskerne og dermed booker billet til ottendedelsfinalen i UEFA Champions League. Selvom gruppen næsten er afgjort kan der stadig ske nået i gruppen. City ligger på første pladsen med tre point foran Lyon. Det franske tophold mod Donezk som ligger på en tredje plads 2 point efter Lyon. Sidst men ikke mindste dagens modstander Hoffenheim som ligger sidst men stadig har chancen for at komme i Europa League. En vild spændene gruppe der giver dig mulighed for at score dejlig odds bonus hvis du spiller på en sejr til Manchester City på onsdag.
 

 

Sådan modtager du din bonus:

Hvis du opretter dig som ny bruger hos betfair.dk har du mulighed for at få ekstra betting bonus hvis City vinder mod Hoffenheim på hjemmebane. Få odds på hele 6.0 hvis de lyseblå vinder. Brug bonuskoden når du opretter og få glæde af denne bonus.

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ6H
  • spil på en sejr til City mod Hoffenheim til det forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

Vinder City, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Efterfølgende bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres men en min. odds 1.5. indenfor 90 dage!
 

Velkomstbonus på 1000 DKK!

Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK kan du bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter at have indbetalt dit bonusbeløb! Husk dog at du ikke kan få velkomstbonus og nævnte tilbud om de forhøjede odds i samme tilfælde. Du er dermed nødt til at vælge hvilken bonus du ønsker. Alt efter hvad du vælger så er betfair.dk et rigtig godt valg. Få stor glæde af denne bookmaker og dens utrolige tilbud og kampagner. Hvad venter du på?

Om forfatteren

forrige artikel
Mr. Green: Er du klar til FC København mod Bordeaux?
næste artikel
Topkamp fra Serie A lige inden julefesten!