nyheder

Betfair.dk: DBU Pokalen – Brøndby vs. Midtjylland

Brøndby IF og FC Midtjylland er uden tvivl de to hold der har bragt spændingen tilbage i den danske fodbold liga og vi ser i år med glæde frem til deres indbyrdes kampe. I denne uge gælder det ikke Superligaen med pokalen en plads i pokalfinalen. Den anden ud af tre kampen inden for en måned mellem landets to bedste hold spilles torsdag. Brøndby Stadion vil være fyldt med festglade fans og vi øger spændingen med et fantastik tilbud om forhøjede odds til denne nævnte kamp.
 
Spil på en sejr til Brøndby IF og få en dejlig odds bonus på hele 11.0 hos betfair.dk! Denne Betfair bonus er decideret til nye kunder og gælder desværre ikke for eksisterende kunder hos betfair.dk. Overvejer du ny bookmaker eller ønsker du en yderligere bookmaker så anbefaler vi at du tager dig god tid på vores side os ser på vores bookmaker bonus oversigt. Heriblandt kan du få alle relevante informationer som er vigtig for dit betting oplevelse. Nu vil dog se på tilbuddet til pokalkampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland!
 

Odds bonus hos betfair.dk - Spil BIF vs. FCM
© Betfair

 

 

Spil på pokal semifinalen

For en uge siden var svaret noget mere uklart, men nu kan der ikke være tvivl: Brøndby IF har overhånden mod FC Midtjylland. Efter nogle helt fanstatiske kampe ligger de blå gule med fem point i front foran i Superligaen. FC Midtjylland døjer stadig med nederlaget til Brøndby på hjemmebane fra sidste uge og mesterskabet bliver svært at vinde nu. Til gengæld må det være den perfekte hævn for FC Midtjylland at slå Brøndby ud af pokalturneringen. Men kan Midtjyland nå det mod Alexander Zornigers trup? Vi tvivl stærkt!
Brug nævnte kamp og spil på en sejr til Brøndby IF og glæd dig over en dejlig odds bonus på hele 11.0! Det er meget nemt at deltage og hvis du ikke har oprettet bruger er der ingen grund til at du ikke prøver med det samme! Hvad venter du på?
 
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1O og spil på sejr til Brøndby IF mod FC Midtjylland i pokaltuneringen
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Brøndby, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Start med Betfair Velkomstbonus

Gider du hellere starte med en dejlig velkomstbonus? Du kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud. Bookmakeren er kendt for deres gode kampagner og tårnhøje odds. Opret idag og få startbonus på til 1000 DKK! Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Topkamp med top odds på onsdag!
næste artikel
Betfair.dk: Hvem booker billet til finalen?