nyheder

Betfair.dk: To af favoritterne møder op mod hinanden!

VM 2018 holder en lille pause inden kvartfinalerne bliver skudt i gang på fredag. Vi ser frem mod to gode kampe hvoraf den ene af de såkaldte ”do or die” kampe nok allerede kunne havde været denne års finale. Kampen mellem Brasilien og Belgien er en kamp mellem to landshold der har vist deres unikke kvalitet og så vi ser frem til at være den bedste på fredag. Bookmakeren betfair har i denne anledning sat en fantastisk odds bonus på højkant. Spil med forhøjede odds på enten Brasilien eller Belgien. Hvem tror du på? Gp ikke glip af denne utrolige betfair bonus og tocifret odds til begge hold! Vi vil se nærmere på tilbuddet lidt længere nede i teksten.
 

VM odds bonus betfair.dk Brasilien vs. Belgien
© Betfair

 

Neymar eller Lukaku?

Spil på denne seværdige og kvartfinale hos betfair.dk og få stor glæde af tocifret odds til både Brasilien eller Belgien. Hvem tror du går videre til semifinalerne? Neymar og Lukaku har nok været de to spillere der har været mest iøjnefaldende på deres sider men hvem kan blive til en faktor på fredag? Vil du ikke gå glip af odds 12.0 til Brasilien og odds 20.0 til Belgien så skynd dig om at oprette hos betfair.dk! Alle nye kunder kan gavne af dette flotte tilbud og du burde ikke vente længere. Er du stadig ikke sikkert på om betfair passer til dine behov? Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer.
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3I og spil på en sejr til enten Brasilien eller Belgien!
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du heller en velkomstbonus?

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere en betfair velkomstbonus? Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Bookmakeren er kendt for deres gode tilbud til både nye og eksisterende kunder og giver altid det bedste når det gælder odds og bonusser! Betfair.dk skal helt klart nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Spil på Grand Slam fra Wimbledon hos Betstars!
næste artikel
Betfair.dk: Kæmpe odds hvis England slår Sverige!