nyheder

Scor odds 10,00 på Manchester derby hos Betfair!

Lørdag den 10. september byder på et af de helt store opgør i den engelske Premier League når der klokken 13.30 fløjtes op til Manchester derby mellem United og City. I de seneste sæsoner har det uden tvivl været “lillebror” fra Manchester City der har gjort bedst figur såvel i ligaen som internationalt. Med tilgangen af blandt andet Zlatan Ibrahimovic kan Manchester United dog nu tillade sig igen at have tro på fremtiden og på, at de kan byde lokalrivalerne op til dans på grønsværen. Hos bookmakeren Betfair tilbydes alle nye kunder et ekstremt stærkt odds boost i forbindelse med dette opgør – du kan således score helt op til odds 10,00 på vinderen af dette opgør. Læs mere om kampen og tilbuddet herunder!
 

stort betfair odds boost paa manu mod man city 2016
© Betfair

 
Det er en klassisker af de store som engelske og internationale fodboldfans kan se frem til lørdag eftermiddag. De to lokalrivaler vil for enhver pris søge, at besejre hinanden for at få håneretten. At der samtidig er tale om et vaskeægte topopgør i Premier League gør jo bestemt ikke spændingen mindre.
 
Når du opretter dig som ny kunde hos Betfair kan du i forbindelse med lørdagens opgør få et helt igennem fantastisk odds boost. Tror du på, at de svage hjemmebanefavoritter fra United løber af med sejren, ja så kan du få flotte odds 8,00 på netop dette resultat. Et modsatrettet odds væddemål på Manchester City som vinder af dette klassiske derby vil udløse vilde odds 10,00. Der er med andre ord rig mulighed for, at hive en rigtig god gevinst hjem på denne kamp, hvis du opretter dig som ny kunde hos Betfair. Læs meget mere om de forskellige tilbud hos Betfair og de øvrige danske odds bookmakere i vores store odds bonus sammenligning her på siden!
 

Sådan får du dit kæmpe Betfair odds boost på lørdagens opgør

  1. Opret din nye Betfair konto ved at klikke på billedet ovenfor – husk, at du skal bruge promotionkoden ZFBJLB.
  2. Spil herefter på vinderen af opgøret mellem Manchester United og Manchester City.
  3. Får du ret vil Betfair booste dine odds så du får helt op til odds 10,00 på vinderen af kampen.
  4. Skulle uheldet være ude, at du rammer forkert på dit væddemål så fortvivl ikke. Betfair vil i så fald refundere din indsats i form af en bonus.

 

Betfair giver flot velkomstbonus

Når du opretter dig som ny kunde hos Betfair kan du oven i det ovenstående tilbud også glæde dig over, at du kan modtage Danmarks suverænt stærkeste velkomsttilbud i form af den ekstremt flotte Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Du har altså her en gylden mulighed for, at komme rigtig godt i gange hos en af verdens mest pålidelige og populære odds udbydere.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få 50% ekstra på NFL hos Bet365!
næste artikel
888Sport giver odds 15,00 på PSG - Arsenal i Champions League