nyheder

Betfair.dk: Forhøjede odds på Liverpool vs. City

Der er optakt til den af de Premier League vi har ventet på i mange uger. De to absolutte topklubber Liverpool og Manchester City spilleres deres første duel i denne sæson. Kampen spilles på søndag d. 7. oktober kl. 17:30 (dansk tid) på Anfield Road i Liverpool. Vi glæder os vild meget og ser frem mod dette opgør. Begge hold ligger på en delt første plads. De har spillet syv kampe og har begge fået 19 point på deres konto. Både Liverpool og City har kun fået 3 mål ind men City har scoret flere end Liverpool og er dermed på nuværende tidspunkt på første pladsen på grund af dette. City har en målscor på 21:3 og Liverpool på 15:3. Alt i alt er udgangspunktet klart og vi kan glæde os til noget af den bedste fodbold fra England.
 

Forhøjede odds Liverpool vs. City
© Betfair

 

Utrolig høje odds på Premier League

Betfair har i denne omgang valgt at give forhøjede odds til alle deres nye kunde. Dette eksklusive tilbud for nye kunder giver dig chancen for at score ekstra høj gevinst. Det er i denne omgang lige meget om du spiller på Liverpool eller City som din vinder. Begge hold har fået forhøjede odds. Liverpool har fået boostet deres odds fra 2.45 til 14.0 og City har boost fra 2.87 til hele 16.0. Det lyder og absolut seværdig. Er du ikke allerede kunde hos betfair må du ikke undlade denne utrolige odds bonus! Spil hos betfair og få endnu større glæde af denne topkamp fra den engelske Premier League.

 

Det er nemt at deltage

Som nævnt er tilbuddet absolut seværdig og især hvis vi tænker på hvilke hold der kommer til at stå ovenfor hinanden. Vær med når disse to utrolige gode mandskaber kæmper om point på søndag d. 7. oktober kl. 17.30 på Anfield Road i Liverpool. For at være med i denne kampagne skal du faktisk ikke gøre meget. Det er meget enkelt men chancen for ekstra høj gevinst er utrolig høj. Hvis du overholder følgende regler og gør som nævnt vil du få stor glæde af denne utrolige betfair bonus.

  • Opret dig som ny bruger hos betfair.
  • Brug koden ZFBJ5A når du opretter
  • Spil på en sejr til enten FC Liverpool eller Manchester City
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
Vinder dit valg kampen, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.
 

Hvad med betfair velkomstbonus?

Desværre er det i denne anledning ikke muligt at tage brug af velkomstbonussen oveni. Du har dog selvfølgelig mulighed for kun at tage bruge af betfair startbonus, tilbuddet om de forhøjede vil dermed dog ikke længe være tilgængelig for dig som nye kunde. Burg bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder og få din velkomstbonus. Betfairs velkomstbonus går ud på at du kan optjene gratis spil med en samlet værdi på 1000 DKK! Ønsker du hellere bruge denne velkomstbonus er du nødt til at oprette med denne bonuskoden – vi ønsker god fornøjelse!

forrige artikel
888sport: Super odds på Liverpool vs. ManCity
næste artikel
Betfair.dk: Ekslusivt til nye kunder - Barcelona vs. Sevilla