nyheder

Betfair.dk: Forhøjede odds til El Clásico

På søndag er hele Spanien foran skærmene når et af de mest prestigefyldt fodboldkampe i verden fløjtes i gang. El Clásico er i vente og Estadio Bernabeu vil på søndag være scenen til kampen mellem ærkerivalerne Real Madrid og FC Barcelona. Kampene er præget af verdensklasse spillere og en helt unik stemning når de kongelige møder op mod catalonierne.

 
Udgangspunkterne er som næsten ikke kendt meget forskelligt. Real Madrid ligger nummer et i ligaen og har nået semifinalen i Champions League. Modsat på modstanderens side. Barcelona ligger nummer to i ligaen og har efter flere dårlige kampe måtte sige farvel til semifinalen. Kan Barcelona kæmpe sig tilbage og vise at de stadig er i live eller vil favoritterne fra hjemmeside tage det næste skridt i kampen om den spanske mesterskab?

 

Betfair tilbud El Clasico © Betfair

 
Score forhøjede odds til El Clásico hos Betfair.dk. Den yderst populære bookmaker giver dig i odds på op til 12.0. Vinder Madrid kampen giver betfair dig odds på 8.0 vinder gæsterne fra Barcelona går du endda hjem med en odds på hele 12.0. Tilbuddet gælder til alle nye kunder og du kan spille for maks. 100 DKK.

 

Gå på den måde ikke glip af forhøjede odds:

  • Opret konto med koden ZFBJRX og spil på udfaldet mellem de to hold (uafgjort giver igen forhøjede odds)
  • Du kan gøre gavn af forhøjede odds hvis du sætter maks. 100 DKK. (Du kan godt spille med en større indsats, 100 DKK vil dog kun tælle til det forhøjede odds.)
  • Vinder dit valg du på giver betfair gevinsten fra det originale odds (enten 2.15 for Real eller 3.25 for Barcelona) direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales (585 DKK hvis Real vinder og 875 DKK hvis Barcelona vinder) som en bonus.
  • Betting bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tilbud til både nye og eksisternede spillere har ført med til etableringen af betfair på det hjemmelige marked. Enkelte og nemme vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair. Opret dig i dag, nyd et hav af forhøjede odds, kampagner og tilbud og scor endda Betfair bonus på op til 2000 DKK.

 

forrige artikel
Betfair.dk: Odds 4.0 hvis Manchester United når semifinalerne
næste artikel
Betfair.dk: Forhøjede odds FC København mod FC Midtjylland