nyheder

Betfair forhøjede odds – Eksklusivt til nye spillere

Superligaen er gået i gang og de øvrige store liga i Europa er starter så småt i de kommende uger. Den bedste tid til at se på hvad bookmakerne tilbyder inden sæsonstart. De fleste af de store bookmaker som vi jævnligt skriver om introducerer rigtige gode tilbud og kampagner hyppigt i de kommende uger inden sæsonstarten. Du kan skaffe dig et ultimativ overblik på vores underside hvor vi sammenligner alle startbonus og velkomstbonusser.

 

Betfair odds Brondby
© Betfair

 
Hvis du ikke allerede har oprette dig hos en af markeds mest seværdige bookmaker, betfair, burde du se nærmere på følgende tilbud. I anledning af Brøndbys kommende Europa League kamp har betfair et rigtigt godt tilbud til nye spillere. Spil på at Brøndby IF viderekvalificerer sig til Europa Leauge mod Vaasan Palloseur og få en fantastisk odds på hele 4.0! Sammenligner man med de andre bookmaker på marked kan man næsten ikke få odds på dette opgør. I gennemsnit er der odds på 1.002 hvis danskerne viderekvalificerer sig. Hvis du sammenligner med andre odds på vores hjemmeside vil du meget hurtigt se at tilbuddet næsten er for utrolig. Finske Vaasan Palloseur vil være helt klar Under-Dog mod et stærkt spillende Brøndby. Efter at Brøndby startede med et imponerende 4:0 hjemmesejr mod rivalerne fra FC Midtjylland er der ikke mange der tvivl på at Zornigers mandskab kan nå næste runde til Europa Leauge.
 
Er du klar til at vælge betfair som din ny bookmaker? Opret dig i dag og gå ikke glip af en fantastik odds bonus på 4.0. I gangske få skridt vil du kunne opnå din betting bonus:

 

 

Se hvordan du gør:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJTW og spil på at Brøndby IF viderekvalificerer sig til næste runde i Europa League kvalifikationen (maks. 100 kr. tilladt)
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 18:00 d. 20/07/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Kvalificerer danskerne sig, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Betfair Golden Goals tilbud
næste artikel
Betfair: FC København mod Randers IF forhøjede odds