nyheder

Betfair giver højeste odds på CHL

Betfair tilbyder nye kunder, som åbner en konto helt vildt høje odds på midt-ugens Champions League semifinaler. Nye kunder fra Danmark får oven i købet 1000 kr. i freebet, ved sign-up hos Betfair. Se her hvordan du får odds 10.00 på Bayern imod Barcelona.
 

Betfair odds bonus til CHL
© Betfair

 

Betfair forhøjer oddset

Til midtugens Champions League semifinaler – Juventus – Real Madrid tirsdag og Barcelona – Bayern München onsdag – er der fantastisk gode odds at få. Bookmakeren Betfair booster oddset på begge kampe, så du får ekstra stor gevinst. Benyt Betfairs bonuskode, åben en konto og sæt dit spil på det ønskede odds.
 
Tirsdag 5/5 kl. 20.45: Juventus [8.00] – [6.00] Real Madrid – Bonuskode ZAB176
 
Onsdag 6/5 kl. 20.45: Barcelona [5.00] – [10.00] Bayern München – Bonuskode ZAB177
 

Boostet odds bonus

Betfair odds bonus til nye kunder foregår på den måde, at du sætter 100 kr. på én af kampene, og hvis du vinder, så modtager du gevinsten på det normale odds med det samme og differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds modtager du som et freebet. Vinder du ikke på dit bet, så udbetaler Betfair indsatsen på 100 kr. som et freebet.
 

Betfair odds bonus til Barcelona - Bayern
© Betfair

 

1000 kr. freebet oven i

Udover det forhøjede odds, så tilbyder Betfair også 5 x 200 kr. i freebet. For hvert femte 100 kr. single væddemål du sætter til odds 1.50 eller derover, giver Betfair et 200 kr. freebet. Man kan maksimalt modtage 5 af disse – altså i alt 1000 kr. Freebet er tokens, hvis værdi skal benyttes på ét bet.
 
Hvis du allerede er kunde hos Betfair, men gerne vil have en velkomstbonus hos en af de andre bookmakere, så har vi samlet alle danske bookmakeres odds bonusser.

forrige artikel
Spil på Superligaen – få 100 kr. freebet på CHL.
næste artikel
250 kr. Gratis live bet på Champions League