nyheder

Scor 3000 kr. i bonus hos Betfair og vind stort på EL kval 2016

Torsdag den 21. juli 2016 byder på tre spændende Europa League kval returopgør hvor danske hold er i aktion. Efter at alle de danske hold i deres første kamp gjorde rent bord og overvandt modstanderne står dansk fodbold nu med rigtig gode kort på hånden i forhold til, at kvalificere sig videre til næste kvalifikationsrunde. Vi ser her nærmere på de danske holds muligheder og ikke mindst giver vi dig et fantastisk mulighed for, at få en bonus på helt op til 3000 kr. hvis du opretter dig som ny kunde hos odds bookmakeren Betfair! Læs meget mere herunder.
 
Denne store danske fodboldaften fløjtes i gang klokken 19.00 hvor både SønderjyskE og FC Midtjylland skal i aktion på udebane i henholdsvis Norge og Liechtenstein. Én time senere går det så løs på Brøndby stadion, hvor BIF tager imod skotske Hibernian, som på fornem vis blev besejret på udebane i holdenes første møde.
 
Alle de danske hold formåede som tidligere nævnt, at vinde i sidste uges første opgør i denne kvalifikationsrunde og det skal i allerhøjeste grad blive spændende at se, om de fine takter kan fortsættes nu hvor det for alvor gælder, i returkampen.
 
Hos Betfair tilbyder de naturligvis odds i absolut topklasse på alle torsdagens kampe – og du kan med det samme komme godt i gang hos Betfair med en bonus på 3000 kr. ved at klikke på billedet herunder!
 

faa 3000 kr i velkomstbonus hos betfair © Betfair

 

Opret dig i dag med en stærk bonus

Betfair er ikke uden grund en af de absolut foretrukne bookmakere på det danske marked. Udover, at de tilbyder et platform som altid virker som den skal, så tilbydes alle nye kunder også den kæmpestore Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Der er altså rigtig mange gode grunde til, at du skal skynde dig at oprette en konto hos bookmakeren Betfair!
 
Held og lykke med dine odds væddemål hos Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Bet365 bonus og optakt til EL kvalifikation - danske hold i aktion.
næste artikel
888Sport tilbud: Odds boost op til 14,00 på danske holds EL kval 2016 kampe!