nyheder

Få stor Betfair mål bonus på Superliga premieren 2016

Så varer det ikke længe inden den nye Superliga sæson fløjtes i gang. Fredag den 15. juli 2016 byder på det første to kampe og i løbet af weekenden følger så yderligere 5 kampe som perler på en snor. Her på Bonus-Betting.dk er vi endog meget begejstrede for, at det igen er blevet tid til fodbold i den bedste danske række. Vores gode venner hos Betfair fejrer ovenikøbet den nye sæson med et stærkt bonus tilbud til alle kunder der placerer et pre-match odds væddemål på en af åbningsweekendens kampe. Læs meget mere lige herunder!
 

faa stor maal bonus hos betfair paa superliga aabningsweekenden 2016
© Betfair

 
Som om det ikke i sig selv er spændende nok, at den nye Superliga sæson om få timer fløjtes i gang har kvalitets bookmakeren Betfair føjet endnu en facet til spændingen ved at lancere et rigtig flot tilbud som gælder alle kunde, både nye og eksisterende!
 
Du kan få en bonus på 50 kr. for hver af de 7 åbningskampe der bliver scoret i – altså helt op til 350 kr. i bonus kan ligge og vente på dig. Det er simpelt at kvalificere sig til, at modtage disse bonusser – og vi tror på mål i ALLE weekendens kampe!
 

Sådan får du din målbonus hos Betfair:

  1. Hvis ikke du allerede er medlem hos Betfair så opret dig via billedet ovenfor!
  2. Placer et odds væddemål på minimum 250 kr. på halvleg/fuldtid-markedet – før kampstart.
  3. Du vil herefter få 50 kr. i bonus for hver af de 7 kampe hvori der bliver scoret.
  4. Bemærk, at du ikke kan kvalificere til denne kampagne med multispiil.
  5. Den modtagne bonus skal indenfor 90 dage gennemspilles blot én gang til minimum odds 1,50!

 

Opret dig i dag og få yderligere Betfair bonus!

Ovenstående flotte tilbud er blot ét af rigtig mange måder hvorpå Betfair forkæler både nye og eksisterende kunder. Som ny kunde er der dog noget ekstra der lokker – nemlig en af de allerstærkeste velkomstbonusser på det danske odds bookmaker marked; den gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til svimlende 3000 kr. Betfair er en af de mest populære og velfungerende bookmakere på det danske marked og du kan se hvor stærkt de står ved at besøge vores store odds bonus sammenligning.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver kæmpe odds 6,00 på sejr til SønderjyskE i EL kvalifikationen 2016
næste artikel
888Sport giver dobbelt op på Superliga gevinster!