nyheder

Betfair giver odds 6.0 til Barcas næste hjemmekamp!

FC Barcelona vender tilbage til La Liga blot 3 dage efter at man spillede uafgjort i Copa del Rey mod Celta Vigo. Resultatet er ikke nok til jubelskreg fra Barcelona men på grund af retur kampen derhjemme på Camp Nou er intet tabt. Mere glæde kom dog frem efter at Ousamme Dembele kunne fejre comeback efter evig lang skadespause. Hvad mon resultatet bliver mod UD Levante denne søndag i den spanske Liga? Betfair, FC Barcelonas officielle bettingpartner, har lanceret et rigtig godt tilbud til denne kommende kamp. Vi har flere gange omtalt betfair her på siden, ikke mindst på grund af deres privileger som FC Barcelona officielle bettingpartner. Bookmakeeren byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi henvise vores odds bonus sammenligning. Hvad venter du på grib chancen, opret og spil hos betfair.

 

Barcelona mod Levante Odds Bonus Betfair
© Betfair

 

Taber Barcelona for første gang?

Barca kan glæde sig over comeback af deres kongetransfer Ousamme Dembele, derudover vil man med stor tilfredshed se på nuværende tabel fra den hjemmelig liga. Barca har pt. ikke tabt en kamp og ligger suverænt nummer et i La Liga. Som ekstra har må for ganske få uger vundet El Clasico på imponerende måde i Madrid. Hvem kan stoppe Barcelona i år? Et spørgsmål mange nok ikke vil finde svar på. Dette er grund til at kommende tilbud fra betfair er mere end bare seværdig. I den kommende kamps anledning kan du gavne af forhøjede odds på 6.0 hvis FC Barcelona vinder mod UD Levante! Det lyder utrolig fordi hvem tror virkelig på at Levante som ligger plads 16 i ligaen kan stille op mod Barca og vinde på Camp Nou?! Hvis du allerde har læst grundigt på vores side vil du meget hurtig kunne se at betfair er en meget imødekommende bookmaker. Du vil meget se at Betfair en af de bookmaker som vi varmt anbefaler. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav er kun få grunde til at vi med god sammenvittighed anbefaler Betfair som bookmaker. Opret i dag og gå ikke glip af forhøjede odds hos Betfair!
 

Spil hos Barca officelle bettingpartner

Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige Betfair velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 
Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJXY og spil på en sejr til FC Barcelona mod UD Levante
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder United, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Vender United tilbage på rette spor? Spil på United vs. Derby!
næste artikel
Loyalty bonus fra Cashpoint! Op til 50% ekstra