nyheder

Betfair.dk: Påskesøndags odds bonus – BIF vs. AaB!

Mesterskabsspillet i Danmark går i gang og guld favorit Brøndby IF gæster AaB i Aalborg. Hjemmeholdet som får svært ved at nå mere end en femteplads i år kæmper om point mod Brøndby IF der kæmper for alvor om mesterskabet.
 
Udeholdet officelle bettingpartner betfair giver forhøjede odds til kommende kamp som spilles påskesøndag kl. 18.00 på Aalborg Portland Park. Er du ikke allerede kunde hos betfair har du mulighed for at score odds på 11.0 hvis Brøndby slår AaB. Opret i dag som ny bruger og gå ikke glip af denne betfair bonus. Vi anbefaler at se på vores betting bonus sammenligning hvor vi giver et grundigt overblik over alle bookmaker. Hvad venter du på? Opret i dag og tag brug af dette bonus tilbud!
 

Forhøjede odds BIF vs. AaB betfair
© Betfair

 

Slutspillet er gået igang

Hjemmeholdet sikrede sig i sidste runde af grundspillet en billet til mesterskabsspillet, og dermed er man klubben allerede i dag sikret for nedrykning i denne omgang. Klubben ligger pt. på femtepladsen og selvom man har otte point op til fjerdepladsen og bare tre ned til AC Horsens på sjettepladsen, så må man stille spørgsmålet hvor meget der er at hente oppe i tabellen. AaB kan i hvert fald vise frem når man er vært for mesterskabskandidaten Brøndby IF på søndag. Alexander Zorniger og Brøndby går ind til mesterskabsspillet med en førsteplads i Superligaen, men det er lige nu kun på en bedre målscore end konkurrenterne fra FC Midtjylland. Så er vil være fuld gas fra første minut af. Hos betfair kan du score forhøjede odds på 11.0 hvis Brøndby IF slår Aab! Hvad venter du på? Opret dig i dag og spil på en udebane sejr til de gule!
 

 
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJZT og spil på en sejr til Brøndby IF mod AaB til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på en sejr til Brøndby IF (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder BIF, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Hvis du heller er på udgik efter en dejlig velkomstbonus fremfor de forhøjede odds har vi rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Bonus til nye spiller! Betfair odds bonus - Sevilla vs. Barcelona!
næste artikel
888sport.dk: Dobbelt op og 100% velkomsttilbud!