nyheder

Spil Irland vs. Danmark og scor utrolig odds bonus

Nu gælder det for alvor! Danmark møder op i Dubin for at spille playoff retur kamp mod Irland. Efter kampen lørdag aften i Parken var de danske spillere ude med en hård kritik af banen. Var det mon grunden til skuffende resultat i første af to playoff kampe? Vi må alle håbe på et bedre underlag på Aviva Stadium i Dublin i morgen. Den sportslige årsag til 0:0 var dog mon en anden. Hvis man havde nogle fordomme om det irske landshold, blev de bekræftet i den første kamp til 100%. Det irske landshold har nogle rigtige stærke og store gutter på banen. Holdet er godt organiserede, og de satser primært på dødbolde og kontraer. En meget gammeldags, britisk fodbold tilgang.
 

Do or die for Danmark!

Nu gælder det returkampen – udgang situationen er meget klart. Efter 0:0 i første kampen starter begge hold på ny. Den defensive præstation mod Irland var næsten perfekt – det var i offensiven, hvor danskerne fejlede. Især Pione Sisto og Nicolai Jørgensen som ellers kender til europæisk top fodbold havde en dårlig dag, og det skal blive spændende at se, om trænere tillader dem ny chance. Omvendt kan man heller ikke påstå, at Nicklas Bendtner kunne vise sine kvaliteter, da han kom på banen. Åge Hareide kan danne mange forskellige konstellationer med sine angribere og det bliver der nok også brug for hvis Danmark vil booke billet til VM 2018 i Rusland.
 
En lille sjov detaljer som danskerne kan satse på er at Irland i VM-kvalifikationen har været bedre på udebane end hjemme i Dublin. På hjemmebane besejrede Irland Georgien og Moldova, spillede uafgjort mod Wales og Østrig, mens det blev til et nederlag til Serbien.
 

Irland vs. Danmark VM Playoff
 

Spil på dansk sejr hos Betfair

Betfair giver dig i denne kamps anledning et dejligt og seværdig tilbud til Danmarks returkamp. Betfair som er kendt og som vi allerede har roste meget for deres tilbud med forhøjede odds har lanceret et tilbud som giver dig utrolig odds på 10.0 hvis booker billet til fodbdold VM 2018. Betfair er en bookmaker som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores top 3 hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav og meget mere er med til at vi helt klart anbefaler Betfair som din nye bookmaker.
 
Betfair som vi har omtalt de seneste gang på grund af deres dejlige velkomstbonus har lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig Betfair. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud.
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJWU og spil på at Danmark går videre til VM i kampen mod Irland på “Går videre-markedet” til det forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Går Danmark videre, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
888sport.dk: Super odds eksklusivt til nye spillere
næste artikel
Spil Arsenal vs. Tottenham med Price Boost hos bwin.dk!