nyheder

Betfair: Utrolig odds bonus spil på Liverpool vs. Porto!

Helt ærligt? Må vi introducere til årets indtil da bedste tilbud! Både dette og tilsvarende tilbud om forhøjede odds til kampen mellem City og Basel er utrolig! Spil på kampen mellem Liverpool og Porto og få odds på hele 5.0 hvis Liverpool går videre til næste runde i UEFA Champions League. Ja, det er rigitg – det gælder blot at Liverpool kommer videre til næste runde! Efter at Jürgen Klopps mandskab allerede vandt deres først opgør i Portugal med 5:0 burde det ikke være den største hyrde for de “Reds”. Denne utrolig høje odds og meget usædvanlig og gælder alle nye kunder! Spil på nævnte kamp og få en fantastik Betfair bonus hvis du placerer dit første væddemål på dette opgør.
 

Odds bonus hos betfair. Spil Liverpool vs. Porto
© Betfair

 

Bliv kunde hos betfair!

Hvis du ikke allerede i forvejen er kunde hos betfair, kan vi anbefale at du ser på vores bonus sammenligning for at få et grundigt overblik. Betfair er uden tvivl en bookmaker som vi holder meget af. Ikke mindst pga. nævnte tilbud, er der mange kunder der er har oprettet bruger hos betfair. Betfair har udover dette tilbud til nye kunder altid gode og seværdige tilbud til eksisterende kunder! Hvad venter du på?
 

 

Spil på Liverpool med bonus

Som nævnt er tilbuddet næsten utrolig. Du kan glæde dig over en odds på hele 5.0 på næsten stensikker udfald. Hjemmeholdet skal blot rede deres store udebane sejr fra første kamp! Tror du Liverpool kan klare sig mod Porto og gå videre til næste runde? Spil med forhøjede odds på at Klopps mandskab når næste runde!

  • Opret en konto i dag med promokoden ZFBJZD og spil på at FC Liverpool går videre til 1/4 final i UEFA Champions League kampen mod Porto
  • Spil maks 50 DKK på en af de nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Går Liverpool videre, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
bwin Price Boost: FC Barcelona vs. Atletico Madrid
næste artikel
Betfair.dk: Spil City vs. Basel med forhøjede odds!