nyheder

Betfair.dk: Kæmpe odds hvis England slår Sverige!

Betfair har lanceret fantastik odds bonus til kommende kvartfinale mellem Sverige og England. To af VM’s positive overraskelser mødes i kvartfinalen lørdag eftermiddag, men kun én gang gå videre. Hvem bliver det? Spil med forhøjede odds på England og få en odds bonus på hele 12.0 – spil nu på England til at slå Sverige. Gå ikke glip af denne fantastiske betfair bonus og få din ekstra gevinst hvis England vinder mod vores naboer fra Sverige. Alle nye kunder kan gavne af dette flotte tilbud og du burde ikke vente længere. Er du stadig ikke sikkert på om betfair passer til dine behov? Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer.
 

Odds bonus England vs. Sverige Betstars
© Betfair

 

Kan England forsætte mod semifinalen?

Vi glæder os til kampen og er enig om at kampen nok er lidt af en overraskelse. Hvem havde troet at Sverige ville nå så langt uden Zlatan Imbrahimovic. Da Sverige skulle åbne sit nye nationalstadion i 2012, var England på besøg. Det opgør vandt værterne med 4-2 efter fire mål af Zlatan Ibrahimovic, det sidste af dem var hans berømte saksespark fra 30 meter. Men hvad kan Sverige stille op mod England i denne omgang? Kampen vil nok blive afgjort af marginalerne men vi tror på at Englands topstjerne vil føre dem til en suverænt sejr. Hvad tror du? Spil hos betfair.dk og få glæde af dine odds bonus til nævnte kamp. Gå ikke glip af odds 12.0 hvis England vinder!
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3J og spil på en sejr til enten England mod Sverige!
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder England, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du heller en velkomstbonus?

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere en betfair velkomstbonus? Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Bookmakeren er kendt for deres gode tilbud til både nye og eksisterende kunder og giver altid det bedste når det gælder odds og bonusser! Betfair.dk skal helt klart nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Betfair.dk: To af favoritterne møder op mod hinanden!
næste artikel
Betfair.dk: Bonus til Tour de France 2018